HCL.HR

Nastavak unikatnog platformera Spelunky mogao bi nas povesti u svemir

Petra Rukav 31.10.2017.   •   1 komentara


Rogue-like platformer iz 2013. godine napokon će dobiti svoj nastavak kojeg ćemo sigurno vidjeti na PlayStationu 4 te PC-u, samo je pitanje kada će to točno biti.

spelunky 2

Sony je tijekom PlayStation konferencije u Parizu otkrio da se developer Mossmouth vraća korijenima rogue-like platformera kojeg je kreirao prije devet godina, a nastavak Spelunkyja zasad je potvrđen za PlayStation 4 te PC.

Naravno, dostavljen je i kratak trailer za Spelunky 2, koji nam ne pokazuje ni trunčicu gameplaya, no šalje nam poruku da „gledajući u nebo, zidovi se ponovno mijenjaju“ što bi moglo značiti da ćemo odletjeti u svemir. Možda čak posjetimo Zemljin prirodni satelit pošto se isti nalazi u pozadini tijekom objelodanjena da se radi o Spelunkyju 2.

Derek Yu, dizajner Spelunkyja, potvrdio je da će nastavak najprije doći na PS4 i Steam što znači da ćemo Spelunky 2 vjerojatno igrati na Xbox One i Switch konzoli. Povrh toga, vrlo su tajnoviti po pitanju izlaska ove igre; konkretan datum izlaska još uvijek nije poznat, a nije ni otkriveno kada bismo je otprilike mogli zaigrati.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Meeple666

    01.11.2017 - 12:39

    Ne znam što mogu novo ponuditi, a da je bolje od prošlog dijela. Savršena igra u svom žanru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?