HCL.HR

Kupci kolekcionarskog izdanja Spider-Man igre ne smiju znati što dobivaju u kutiji

Pero Mlinar 24.06.2018.   •   9 komentara


Collector’s Edition verzija nove Spider-Man igre sadržavat će figuricu lika čiji bi identitet igračima mogao pokvariti iznenađenje prije samog igranja.

Kako se najavljeni datum izlaska Spider-Man igre sve više približava, Insomniac Games postao je sve aktivniji po pitanju otkrivanja nekih zanimljivosti i detalja vezanih uz igru igračima. Tijekom posljednjeg livestreama na Twitchu otkrili su kako će u sklopu Collector’s Edition verzije te igre dolaziti i figurica lika čiji bi identitet, čini se, trebao ostati nepoznat prije pokretanja same igre.

Iako Insomniac Games nije eksplicitno spomenuo o kome je ovdje riječ, prilično je izvjesno da su nagađanja o neotkrivenom glavnom antagonistu koja su popratila E3 prezentaciju Spider-Mana bila ispravna. Iako su tijekom sajma prikazani video materijali koji su otkrili imena nekih zločinaca s kojima će se Spider-Man pozabaviti (Electro, Green Goblin, Rhino, Mister Negative, King Pin), jedan je od spomenutih video isječaka završio Spider-Manovim upitom upućenim neprikazanoj figuri: „Ti?“; te tako pokrenuo raspravu o mogućem postojanju nepoznatog, vrhovnog zlikovca. Isti je navodno “pobjegao” s nečijih usana, ali ovom prilikom nećemo spoilati o kome je riječ.

Iz Insomniac Gamesa su potvrdili da u budućim objavama koje će se ticati Spider-Mana neće objaviti identitet problematične figurice. Čak će i sama Collector’s Edition verzija dolaziti s natpisom upozorenja.

„Netko nas je pitao hoćemo li pokazati čitav sadržaj Collector’s Edition verzije i odgovor je ne. Riječ je o spoileru, a to će biti istaknuto i na samoj kutiji na kojoj će pisati ‘Nemojte ovo pogledati dok u igri niste došli dovoljno daleko’.”

Znači li to da će kutiju biti potrebno raspakirati žmirećki, ili će možda figurica dolaziti u posebnoj futroli od titana koja će skenirati vaše saveove – to iz same objave još nije moguće zaključiti. Jasno je, međutim, da po pitanju priče Insomniac Games još uvijek ima neotkrivenih asova u rukavu.

Komentari (9)

  • Tomon_45

    24.06.2018 - 13:57

    Samo ću kupiti igru hahaha

  • theth1ef

    24.06.2018 - 15:50

    Wat, neće stavit Spider-man figuricu

  • chupacabra1

    24.06.2018 - 17:44

    Figurica od 35 centi u proizvodnji, ali ekipa sprema novčanike.

  • Tony Ghost 1811

    24.06.2018 - 18:48

    Svasta. Daj pare a nemas pojma zbog koga placas, odnosno sto kupis.

  • moordrak

    24.06.2018 - 18:50

    Apage satana! Dakle ništa od otkutijavanja na HCL-u! Strašno! Offtopic, novi kolega u uredništvu?

    • Igor Belan

      @moordrak, 24.06.2018 - 19:03

      Jup, nedavno se pridružio. Nakon recenzije Unravela Two.

    • moordrak

      @Igor Belan, 24.06.2018 - 22:16

      Bravo za nove snage! Pere, nedaj se zaplašit’! Igor je dobar ka’ kruv! Tu i tamo mu lokalni pacijenti dignu tlak, ali već vidim, dobro ćeš se ti uklopit’ ! 🙂

    • funky0308

      @moordrak, 25.06.2018 - 12:51

      S obzirom kakvi znamo biti, dobro je da mu podizemo samo tlak 🙂

  • ck7

    25.06.2018 - 09:35

    Jos da ima u Hrvatskoj za kupit kolekcionarako izdanje bilo bi super, a ne samo obicno i special izdanje…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?