HCL.HR

Spider-Man dobio datum izlaska, njihat će se ove godine

Zoran Žalac 04.04.2018.   •   4 komentara


Spider-Man je rezervirao datum za novu čistku ulica i nebodera New Yorka. Budite i vi spremni za isto u devetom mjesecu ove godine.

Kako je bilo i obećano, Sony je otkrio datum izlaska još jedne velike PlayStation 4 ekskluzive. Agilnog Spider-Mana u njegovoj novoj avanturi pratit ćemo i kontrolirati od 07. 09. ove godine. Igra će biti dostupna u tri različita izdanja. Osim onog standardnog naći će se tu još Digital Deluxe izdanje za 80 dolara, kao i Collector’s Edition za 150 dolara.

U Digital Deluxe izdanju doći će propusnica za naknadne DLC sadržaje. Oni će se naći u paketu zvanom Spider-Man: The City That Never Sleeps i sastojat će se od tri poglavlja s dodatnim misijama, neprijateljima i Spider-Manovim kostimima.

Za prave ljubitelje Marvelovog junaka u Collector’s Editionu naći će se svi DLC paketi kao i album s crtežima te statua Spider-Mana. Čini se kako Spider-Man na toj statui stoji na jednoj letjelici, koja je potencijalni spoiler za priču, ali poznavatelji čovjeka-pauka vjerojatno neće biti iznenađeni ovime i prepoznat će letjelicu Green Goblina.

Komentari (4)

  • NeoGames

    05.04.2018 - 08:06

    Opa, to im je malo riskantno. Blizu su Red Dead Redemptiona II.

    • 312AE

      @NeoGames, 05.04.2018 - 11:26

      Ma više od mjesec dana je izmedju, a nakon ljetne suše se bude ljudima sigurno igralo! ? Taman središ Spidermana i zašparaš za Red Dead Redemption!

  • DINEK

    05.04.2018 - 12:57

    Izgleda odlično. Nadam se samo da neće biti QTE festival te da će imati barem pola atmosferičnosti kakvu ima Batman serijal.

  • ck7

    05.04.2018 - 14:44

    A sad pocet uvjeravat zenu da ipak trebam collector’s edition ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?