HCL.HR

Spider-Man dobiva New Game Plus

Pero Mlinar 11.09.2018.   •   6 komentara


Insomniac Games potvrdio je da radi na modu koju bi ponovno prelaženje Spider-Mana trebao učiniti raznovrsnijim i, sve u svemu, zanimljivijim iskustvom.

Iako je izašao tek prije nekoliko dana, Spider-Man svojom duljinom nije bio nalik brojnim igrama s otvorenim svjetovima koje traju i traju. Određeni broj igrača tako je već završio s prelaskom igre, a kako je većina bila zadovoljna Spideyjevim avanturama – oni bi htjeli još.

Dobra vijest za sve one koji dijele taj osjećaj stigla je jučer iz Insomniac Gamesa koji su u odgovoru na upit jednoga od igrača potvrdili da Spider-Man uskoro dobiva jedan novitet – New Game+ mod, koji bi ponovno prelaženje igre trebao učiniti zanimljivijim i nešto drukčijim iskustvom.

Kao što vidite, detalja o samome modu još uvijek nema – na to će se još uvijek trebati pričekati. Činjenica da je “glancanje” spomenuto kao faza u kojoj se tvorci igre nalaze u ovom trenutku što se tiče razvoja moda ipak može sugerirati da je zakrpa s modom u blizini, negdje iza ugla. Ako ste se ovih dana planirali otisnuti se na još jednu njujoršku avanturu možda bi bilo dobro da još malo pričekate – New Game+ će u odnosu na standardni prelazak Spider-Mana zasigurno uvesti neke novitete. A oni bi se mogli pokazati vrlo zanimljivima.

Komentari (6)

  • burgi

    11.09.2018 - 16:54

    jel stvarno jako kratka ili?

    • Pero Mlinar

      @burgi, 11.09.2018 - 17:03
    • drazensi

      @burgi, 11.09.2018 - 22:55

      Zavisi sto smatras kratkim. Po mojem nije. Taman je duljine. Nisam jos prosao, a igram svaki dan po barem 2h od izlaska. Radim sve usput. Tako da cu vjerojatno biti na 100% na kraju. Cista zabava koju pruza sami prelazak po gradu je dovoljno da radis samo to neko vrijeme. Meni ce trebati sigurno oko 30h. Sad to meni nije malo i trebat ce mi neko vrijeme. Neko prode za nepuna 2 dana jer se nije odvojio od igre sto ja ne mogu zamisliti. Sto ljudi, sto cudi.

    • burgi

      @burgi, 11.09.2018 - 23:01

      ma kontao da je duzine tipa skyrima…ocekivao nest duze od 30ak sati…al ok vjerujem da je ok igra

  • bunda3745

    11.09.2018 - 17:13

    isto im trava prolazi kroz spuzve gore na slici

    • Duanador

      @bunda3745, 12.09.2018 - 12:33

      Zato sto je to selfi iz igre a ne pravi spiderman u New Yorku. Pravi je nestao, uklonio ga Thanos 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?