HCL.HR

Spider-Man Remastered dobio je podršku za 120Hz i VRR

Zoran Žalac 26.04.2022.   •   3 komentara


Vlasnici PlayStationa 5 i skupljih televizora/monitora od sada mogu dobiti bolje iskustvo igranja Marvel’s Spider-Mana s bržim odazivom kontrola i poboljšanim Fidelity modom.

Spider-Man Remastered ažuriran je na verziju 1.007 kojom je igra dobila poboljšanu izvedbu – ako ju pokrećete na odgovarajućem ekranu. U slučaju da imate televizor ili monitor koji podržava osvježavanje slike na frekvenciji od 120Hz, Spider-Man će vam od sada biti agilniji i mrvicu glađi.

Naime, premda igra ne ide u 120 sličica po sekundi, osvježavanje slike od 120 puta u sekundi donosi smanjeni input lag, odnosno brži odaziv kontrola, dok se izvedba u Fidelity modu igre povećava s 30 fps-a na 40 fps-a.

Ovo ažuriranje također donosi i podršku za VRR iliti varijabilnu brzinu osvježavanja slike, čime je Marvel’s Spider-Man postao prva PS5 igra koja podržava VRR. Kako je igra već imala stabilnu izvedbu, iz Insomniaca kažu kako će glavni učinak VRR-a biti blago povećanje maksimalne rezolucije. U slučaju da vam TV podržava i 120Hz i VRR, tada se igri otključava framerate pa se ovisno o sceni može povećati i do 50% – dakle do nekih 90 fps-a u Performance modu.

Komentari (3)

  • vjk zg

    26.04.2022 - 13:46

    Uzalud trud,džaba im sve,stave najbolje a opet neide..Za mene arkada i kao takva stoji uz telku koja sve podržava,sad playka..Jednostavno ne ide..P.S.Ako oće neko mijenjati nek se javi..

  • Lazy

    26.04.2022 - 14:24

    Odlicno, 2x je presao a mogli bi i treci zbog featurea…

  • Akull

    26.04.2022 - 22:34

    De je pi-si ver.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?