HCL.HR

Square Enix radi na novom RPG-u, a možda se radi o mobilnoj igri

Hrvoje Smoljić 20.02.2019.   •   1 komentara


Square Enix već neko vrijeme radi na novom RPG-u, a sve informacije o istom proizlaze iz misterioznog Twitter računa koji je nakon nekoliko mjeseci neaktivnosti, danas konačno oživio.

Square Enix, kao izdavač i proizvođač ima uistinu impresivan portfolio različitih igara. Neki žanrovi im, doduše, “leže” više od drugih pa su tako daleko najpoznatiji po izradi odličnih RPG igara. No, čini se kako im ponestaje rimskih brojeva za Final Fantasy i Dragon Quest igre pa su se odlučili napraviti nešto potpuno novo pod imenom Last Idea.

Naime, Square je još u desetom mjesecu prošle godine registirao to ime te otvorio istoimeni Twitter račun. Nakon dužeg zatišja, na računu je danas osvanuo prvi tweet:

Tweet je zapravo potvrda kako se radi o autentičnom i provjerenom Twitter računu. Isti je, naravno, potaknuo divlju raspravu o kakvoj se igri u konačnici radi. Informacije su praktički nepostojeće, a jedini izvor nagađanja je slika profila napravljena u stilu Final Fantasy igara. Na njoj su jasno vidljivi tek štit preko kojeg se nalazi mač. Javljaju se i neka zloslutna nagađanja kako bi se moglo raditi o mobilnoj igri s obzirom kako Last Idea Twitter račun prati poznati ilustrator mobilnih igara. Ako je to slučaj, mogla bi to uistinu biti njihova posljednja, nova ideja.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • metalshegy

    21.02.2019 - 17:55

    ma RIP FFVII… nece od tog nis bit a i ako bude ce ispast ko KH3, ciljana publika 0-60 godina drzanje jedne tipke

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?