HCL.HR

Star Wars Jedi ipak će popraviti izgled svojih lightsabera

Zoran Žalac 04.07.2019.   •   4 komentara


Studio Respawn Entertainment odlučio je uvažiti kritike fanova za svoju nadolazeću Star Wars igru te će promijeniti izgled glavnog oružja – lightsabera.

U prvom prikazu igre Star Wars Jedi: Fallen Order mnogi su primijetili kako ista izvedbom podsjeća na Uncharted/Tomb Raider, Dark Souls i brojne druge akcijske avanture. No, istinski fanovi Star Warsa primijetili su još nešto – glavno oružje Jedija, svjetleća sablja, nije bilo sasvim autentično.

Naime, kao što možete primijeti na donjoj usporedbi, lightsaber je u Star Wars Jediju izgledao kao nekakava halogena žarulja – boja mu je bila jednolična, odnosno u potpunosti plava. Po tradiciji Star Warsa, lightsaberi ne izgledaju tako već im je jezgra bijela dok se boja vidi oko te jezgre.

Nakon što su fanovi primijetili taj propust te izrazili nezadovoljstvo istim, ekipa iz Respawna priznala je grešku te je istu već ispravila. Kažu da su kritike bile na mjestu i da je krivica u potpunosti bila njihova. Srećom, do izlaska igre izgled lightsabera bit će ispravljen, i to ne samo u boji već i u obliku.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • lliquid_

    04.07.2019 - 14:22

    Kolko ja znm lightsabers najj izgledaju u Lego SW igrama lol

  • Apocalypse4987

    04.07.2019 - 14:50

    Nije glavna kritika bila boja nego rezuckanje udova, odnosno nedostatak toga, al eto neka im

    • Lucija

      @Apocalypse4987, 04.07.2019 - 15:33

      Istina, svi govore kako sada kada imamo tehnologiju da se to postigne ne koristimo ju…

  • Saren

    04.07.2019 - 15:50

    Eh nema do boja lightsabera iz Academya bar meni xD 🙂 Ajde Respawn bar slusa i voljni su popraviti stvari dok je jos vrijeme, a ne tutnut glavu u pijesak ko nojevi i pricat da je sve u redu. Bilo bi ljepo da se ubaci jos kako je kolega rekao rezanje udova, no cak i bez toga moze proci ako ce sve ostalo biti kako spada. Po sve sudeci mislim da ce ovo bit i vise nego ok. Pricekat ce se review-ovi pa vidjeti 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?