HCL.HR

Star Wars Jedi: Survivor navodno je naziv nove Star Wars avanture

Zoran Žalac 13.05.2022.   •   9 komentara


Kasnije ovoga mjeseca očekuje se premijera nastavka Star Wars Jedi: The Fallen Order, a već je otkriven navodni podnaslov igre.

Studio Respawn Entertainment već neko vrijeme radi na nastavku financijski uspješne igre Star Wars Jedi: The Fallen Order iz 2019. godine. Službeno otkrivanje tog nastavka trebali bismo vidjeti krajem ovog mjeseca, ali sama igra vjerojatno neće biti spremna za izlazak ove godine nego tek iduće. Novinar portala GamesBeat, Jeff Grubb, ranije je već prenio neslužbenu informaciju kako je igra u razvoju samo za PC, PS5 i XSX/S, kao i to da se neće zvati Fallen Order 2. Sada je pak poznat novi naziv – Star Wars Jedi: Survivor.

Nije još službeno, ali s obzirom da stiže iz pouzdanog izvora šanse su da je istinito. Sam podnaslov vjerojatno se referira na glavnog lika igre, Cala Kestisa, koji je jedan od preživjelih jedija nakon Odredbe 66. Doduše, nedavno se pojavila mala indikacija da bi sljedeći Star Wars Jedi mogao biti povezan s nadolazećom serijom Obi-Wan Kenobi. Ako je to istina, Survivor bi se mogao odnositi i na starog Bena Kenobija.

Istinu ćemo doznati za dva tjedna – tada bismo trebali dočekati najavu nove igre, ali i premijeru spomenute serije.

Komentari (9)

  • Gebro_gaming891

    13.05.2022 - 10:12

    Od ovoga bi čak bolje zvučalo Star War Jedi: Knight

  • trotoar222

    13.05.2022 - 11:00

    Kako bi volio da izađe GTA6 pa da poremeti financijske planove svih izdavača koji su se odlučili na realise date 2023. Neovisno tko je zaslužio, a tko ne.

  • Enrubius

    13.05.2022 - 11:24

    Nikako da se natjeram, da uzmem tu igru na konstantnim popustima.

    • MAJSTOR RINGO

      @Enrubius, 13.05.2022 - 13:42

      Igra je vrhunska zaista, po meni jedna od najboljih star wars
      igara sa singl kampanjom, odlicna vizuelna prezentacija, igra nije puno teska u vecini slucajeva, prica takodje odlicna.
      Sve preporuke kolega za odigrati!

    • Demon90

      @MAJSTOR RINGO, 13.05.2022 - 17:57

      A sad igra jest dobra i definitivno ju vrijedi odigrati. Za težinu se ne mogu složiti nije preteška al definitivno nije ni lagana. Ono igra je souls like iako je vecina neprijatelja opcionalna. Ono igrao si znaš.

    • MAJSTOR RINGO

      @Demon90, 13.05.2022 - 18:20

      Da, definitivno im je inspiracija bila sekiro sto se tice borbe i same mehanike i pokusava neku simulaciju, samo mislim da je Sekiro neuporedivo tezi.
      Pa znas kako kolega, tezina borbe u igrama moze biti individulna tj. zavisi od igraca do igraca, sve zavisi kako se ko snalazi, mislim da generalno igra nije preteska, je u nekim slucajevima kao sto sam rekao, postoje nivoi tezine. Koliko se secam, mislim da nisam imao puno problema u boss borbama sem sa second sister i mozda jos jednog ili dva, ne znam kazem, igrao sam je pre par godina pa sam zaborovao bas detalje, ali koliko se secam nisam imao puno problema i igru sam generalno relativno lako zavrsio.

    • Demon90

      @MAJSTOR RINGO, 13.05.2022 - 21:03

      Kao sto kazes tezina neke igre jest relativna i zavisi od igraca do igrača. Mene je mucila ona “debela” ponovio sam borbu s njom nekoliko puta.

  • al-jozeera

    13.05.2022 - 13:11

    Nadam se da neće biti Cal Kestis. Nije mi sjeo lik niti malo. Radije bi da nam daju opciju kreiranja svog lika, barem kao na Jedi Academyju ili Mass Effectu, nek imaš predodređeno ime, al da nam bar daju izgled da biramo.

  • markan3333

    14.05.2022 - 22:39

    Meni je igra odlična. Odigrao sam je na PS4 dobio Platinu. Cal mi je ok napravljen lik, nije OP kao Starkiller u Force Unleashed 2. Bilo bi odlično da ubace character creator kao u Mass Effectu i naravno, da daju liku glas.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?