HCL.HR

Znamo kada ćemo Stardew Valley igrati u multiplayeru

Zoran Žalac 20.07.2018.   •   1 komentara


Zajedničke farmerske akcije, kako po pitanju poljoprivrede, tako i u međuljudskim odnosima, u Stardew Valleyju bit će dostupne idućeg mjeseca.

Farmerska 2D simulacija Stardew Valley izašla je početkom 2016. godine, ali se još uvijek drži u uskom krugu najprodavanijih i najigranijih naslova, barem na Steamu. Ogroman je to uspjeh za jednu indie igru, ali nipošto nezaslužen jer je igru pozitivno ocijenilo čak 97% igrača koji su ju zaigrali.

Mnogi od njih reći će da toj igri fali samo jedno – mogućnost igranja s drugim igračima u multiplayeru. Srećom, developer Chucklefish marljivo je radio na tome pa je podršku za kooperativno igranje najavio još prošle godine. Nakon testiranja iste u beti, Stardew Valley konačno je spreman otvoriti vrata druženju farmera.

Ažuriranje koje će u igru besplatno dodati multiplayer bit će dostupno od 01. 08. ove godine, za sada samo na PC-u (Steam, GOG, Humble). No, bez brige – uskoro će i igrači na konzolama moći zajednički kopati njive te se ženiti i udavati za koga budu htjeli. Skoro kao u stvarnom životu – osim što vjerojatno nitko nije poželio uzeti motiku u ruke nakon Stardew Valleyja.

Komentari (1)

  • Wolfboy

    20.07.2018 - 23:41

    Šteta što neće bit co-op mogućnost

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?