HCL.HR

Stardew Valley napokon stiže i na PlayStation Vitu

Zoran Žalac 15.05.2018.   •   3 komentara


PlayStation Vita možda više nema podršku od Sonyja, no za tjedan dana dobit će jednu od ponajboljih indie igara 2016. godine.

Stardew Valley je igra koja je savšeno praktična u tzv. handheld modu, odnosno u prijenosnom obliku. Pokazala nam je to Switch verzija dotične igre koja je prošle godine bila igra s najviše preuzimanja na Nintendovoj konzoli. Dobre vijesti sada stižu i za one koji nemaju Switch, ali im PlayStation Vita negdje kupi prašinu.

Naime, PS Vita verzija Stardew Valleya izlazi 22. ovog mjeseca. Da stvari budu bolje, bit će cross-buy naslov što znači da će biti besplatan svima koji igru već posjeduju na PlayStation 4 konzoli, odnosno svi koji ju kupe dobit će igru za dvije platforme.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • GAMEmaher

    16.05.2018 - 19:58

    Zadnji trzaji al veseli svaka vijest… svejedno koliko je zapostavljena opet ima solidan broj dobrih igara i nekih klasika za odigrat. Za neku manju lovu se isplati kupit konzola.

  • Wolfboy

    19.05.2018 - 11:02

    Ćek dobijem đaba za ps4 ako uzmem za vitu? Vrijedili ako uzmem na katici u pakovanju?

  • Hrv4tin4

    23.05.2018 - 06:55

    Dakle, za one koji imaju konzolu. U EU store-u je odgođen dolazak igre na PS Vitu za 24.05.2018. pošto je igra trenutno na akciji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?