HCL.HR

Stardew Valley zaigralo je 30 milijuna igrača, idući mjesec stiže nova nadogradnja

Zoran Žalac 27.02.2024.   •   2 komentara


Popularna simulacija života na selu, Stardew Valley, napunila je osam godina postojanja, došla do 30 milijuna igrača i uskoro će dobiti verziju 1.6.

30 milijuna ljudi doselilo se u prirodnu idilu Stardew Valleya u zadnjih osam godina, koliko je igra dostupna na skoro svim mogućim platformama. Igra koja spaja elemente farmerskog života, craftinga i očijukanja sa seljanima još uvijek je vrlo popularna i voljena među fanovima, a njezin kreator Eric Barone najavio je kako si idućeg mjeseca možete planirati povratak u mjesto gdje svi znaju vaše ime.

Naime, Stardew Valley dobit će dugo očekivanu nadogradnju verzije 1.6, s kojom dolaze novi festivali, predmeti, recepti, odore, vrste farmi, itd. Sve će to biti dostupno od 19. 3., ali prvo u PC verziji, dok će ostale platforme to ažuriranje dobiti nešto kasnije, kaže developer: što je prije moguće.

Podrška dodatnog sadržaja za Stardew Valley inače je već trebala završiti prije nekoliko godina. Developer je već krenuo s razvojem nove igre, no u međuvremenu se predomislio te fanove Stardew Valleya odlučio nagraditi još jednim proširenjem. Kako se ovdje radi o nezavisnoj igri koja je privukla 30 milijuna igrača, nije teško shvatiti zašto se na to odlučio.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Smike

    27.02.2024 - 11:32

    Jedan sma od tih novih igraca. Nedavno sam je nabavio i igra je ekstra,bas nesto sto sam zamisljao kad sam bio klinac i igrao Nintendo. Poslije gow ragnaroka sasvim drugo isustvo relex. Gaming stvarno nudi razna iskustva i ne shvatam ljude van koji imaju predikciju da su to igrice tipa super mario..

  • Cobalt11

    27.02.2024 - 19:00

    Htio sam nedavno započet novi save, al budem sačeko dok nedođe update.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?