HCL.HR

Starlink: Battle for Atlas idući tjedan stiže i na PC platformu

Hrvoje Smoljić 26.04.2019.   •   2 komentara


PC igrači će konačno sjesti u kokpit svemirskog broda i pridužiti se konzolaškoj braći u istraživanju svega što Starlink: Battle for Atlas ima za ponuditi.

Ako se igrate primarno na PC-u, nije vas pretjerano interesirao izlazak igre imena Starlink: Battle For Atlas. No, možda je vrijeme da obratite pozornost budući da igra već sljedeći tjedan, točnije 30. 4. izlazi i na PC platformi.

Za neupućene, radi se o igri u kojoj svemirskim brodom slobodno možete istraživati sustav zvan Atlas uključujući sve njegove planete. Naravno, to podrazumijeva susrete s brojnim vanzemaljskim rasama, slaganje vlastite posade, uspostavljanje savezništva i slično.

Važan segment igre odnosi se i na uređivanje vlastitog svemirskog broda, a u tom smislu igra je možda najpoznatija po neuspjelom pokušaju plasiranja igračaka koje biste morali skenirati kako bi vam se pojavili u igri. Srećom, Ubisoft je odustao od tog skupog sporta i sve verzije igre će nadalje dobivati isključivo digitalni sadržaj.

PC verzija uz sva prethodna ažuriranja i otključanim framerateom dolazi s podrškom za više grafičkih kartica, widescreen monitore i G-sync. Ubisoft je komentirao kako će igra biti vrlo optimizirana kako bi glatko radila na različitim konfiguracijama.

Komentari (2)

  • funky0308

    28.04.2019 - 11:25

    Kao sto je i poznato, ja stvarno volim Ubisoftove igre i vecina mi je OK ali ovo ….hmmm. Pre ogranicavajuca mi je ova igre. Nisam igrao, volio bih vidjeti i sam o cemu se radi ali ono sto sam vidio nekako mi nije dovoljno. NMS mi je tu nesto sto mi ima puno vise smisla. Znam da nisu iste igre ali tematika je jako bliska i ja u takvim igrama volim slobodu. NMS, kada sam ga vec spomenuo uskoro dobija odlicna i velik update, ne igram ga vec par mjeseci, zavrsio sam glavnu pricu, rasturili su mi broj i sada neka stoji i ceka update pa cemo nastaviti. Od onakve sje igre, dosli su u HG do igre koju sam igrao sigurno preko 200 sati. Stvarno je dobar na kraju ispao, da postoje i naseljeni planeti bilo bi jos i bolje ali dobro

  • funky0308

    28.04.2019 - 11:40

    Da dodam samo dio – preogranicavajuca mi je jer se ne moze izaci iz broda. Istrazujes planet, a ne mozes van izaci. Ja bih volio da imamo i tu mogucnost, makar bila i ogranicena da mozemo samo neki dio istraziti ili biti izvan broda dok imamo zraka ili nesto slicno. OK, oni su zamislili igru tako kako su je zamislili ali malo mi blesavo doci brodom pored nekakve gradjevine i sa ekrana birati odgovore na pitanja preko nekakvog linka. Probamo ako bude prilike pa vidimo 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?