HCL.HR

Besplatno isprobajte Steep već sljedećeg mjeseca

Petra Rukav 28.10.2016.   •   3 komentara


Ubisoft je za sredinu sljedećeg mjeseca organizirao dva beta testiranja igre o ekstremno zimskim sportovima, a na Steep party ste pozvani i vi.

Steep beta test

Ubisoft nas je na ovogodišnjem E3 sajmu iznenadio najavom Steepa koji se dosta razlikuje od njihovih uobičajenih naslova. Potpuno uživanje u ovoj igri gdje ekstremnim metodama snowboardinga, skijanja ili paraglidinga letimo snježnim planinama predviđeno je tek za dvanaesti mjesec, no developeri su nam omogućili nešto raniji pristup u obliku beta testiranja.

Prvi takav test bit će zatvorenog tipa i trajat će od 10. 11. do 14. 11. Dakle, ako želite biti među prvima koji će zaigrati Steep morate se registrirati; prijave traju do 9. 11.

Drugi beta test bit će otvorenog tipa i trajat će od 18. 11. do 21. 11. Dakle, za razliku od prve bete ovom testiranju mogu se priključiti svi zainteresirani bez potrebe za registracijom.

Što se tiče platforma za to ne trebate brinuti jer će Steep beta biti dostupna za PC te PS4 i Xbox One konzole. Osim toga, u oba slučaja igru možete preloadati dan prije no što utrke snježnim planinama počnu.

„Ove beta faze omogućit će igračima da istraže raznoliki svijet Steepa tako što će istraživati, letjeti i izvršavati hrpu izazova kroz tri od sedam regija koje čine Steepov masivni otvoreni svijet inspiriran Alpama. Također, igrači će pronaći devet Mountain Storiesa – natjecanja bazirana na naraciji koja će produbljivati posebne trenutke u svijetu Steepa. Izvršavanje izazova i Mountain Storiesa otključat će novu opremu za uređivanje vlastitog lika.“

Dok čekate ove beta testove pogledajte kako se naš Igor snašao u snježnim prostranstvima Steepa.

Kako vam izgleda Steep? Mislite li da je baš to igra koja nam je nedostajala na tržištu?

Komentari (3)

  • Papa6

    28.10.2016 - 21:24

    Gdje se može pre-order!? haha

  • Toka123

    29.10.2016 - 09:40

    Dugo cu cekat

  • blacklist0907

    29.10.2016 - 17:31

    Citao sam negdje da su utrke prekratke i da brzo dosadi…makar se čini spektakularno ali sve je s ubisoftom spektakl

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?