HCL.HR

Objavljen je gameplay trailer za Warhammer 40,000: Rogue Trader

Stjepan Fikter 18.11.2022.   •   3 komentara


Koronus Expanse bit će poprište radnje u Warhammer 40,000: Rogue Trader, a sad smo dobili dio prikaza što će nas sve dočekati dok budemo istraživali nepoznata područja.

Uloga Rogue Tradera u nadolazećem CRPG-u iz svijeta Warhammer 40,000 odvest će nas u slabo istraženi dio svemira koji je označen kao Koronus Expanse i u kojemu se skrivaju mnoge opasnosti, ali i prilike. Nije otkriveno kad ćemo se tamo zaputiti, ali sada imamo prilike vidjeti dio toga što će nas dočekati u Warhammer 40,000: Rogue Trader.

Gameplay trailer tako demonstrira borbu na poteze u kojoj ćemo eliminirati heretike, xenose, warp čudovišta te druge opasnosti. Naše odluke će oblikovati svemir u kojemu se nalazimo te ćemo moći ostati vjerni Emperoru ili se pak odmaknuti od njegovog svjetla. Osim toga, imat ćemo i slobodu u odabiru ekipe koja će nas pratiti, savjetovati i pomagati nam u bitkama.

Rogue Trader bazirat će se na klasičnim pravilima stolne igre prilagođene virtualnom obliku, a to će moći doživjeti igrači na PC-ju s time kako će igra kasnije biti dostupna i na konzolama.

Komentari (3)

  • Monster Tamer

    18.11.2022 - 10:02

    Početak gameplay trailer-a me jako podsjećao na stare Gas Powered Games-ove Dungeon Siege igre dok nisam vidio borbu na poteze i ustanovio da je ovo zapravo Divinity Original Sin u Warhammer svijetu. Tko nije zaigrao Divinity Original Sin neka ga zaigra. Remek djelo od igre.

  • Meeple666

    18.11.2022 - 13:07

    Prije bi se reklo da je ovo kao Pathfinder CRPG koja je njihova prethodna igra. Što je mega jer je Pathfinder CRPG luđa. Desetljećima se čeka ovaj đir igre u WH: 40K svijetu

  • Apocalypse4987

    18.11.2022 - 15:27

    Izgleda da neće bit baš puno tradinga 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?