HCL.HR

Stiže PlayStation ekskluziva kakvoj se nitko nije nadao

Zoran Žalac 27.07.2023.   •   2 komentara


Sonyjev tim Media Molecule sljedećeg će tjedna lansirati novu igru – ali unutar već postojeće igre Dreams. Zove se Tren i bazirat će se na vlakićima.

Jučer smo doznali da će PlayStation 4 igra Dreams biti jedna od onih koje će se dijeliti uz pretplatu na PS Plus Essential tijekom osmog mjeseca. Dobra je vijest da ćete time zapravo dobiti i sasvim novu igru.

Naime, Dreams je zapravo platforma za kreiranje i igranje drugih igara, a upravo će 1. 8. u Dreamsu biti lansirana nova igra Sonyjevog studija Media Molecule. Tren je puzzle igra s vlakićima u kojoj je cilj na 95 različitih staza otpratiti svoj vlak s polazne točke do kraja staze. Vlakiću možete kontrolirati brzinu i morate paziti da ne sleti s tračnica.

Tren će biti u potpunosti besplatan svim igračima Dreamsa, uključujući i onima koji igru zaigraju preko PS Plus Essential pretplate. Nažalost, bit će to i zadnja kreacija Media Moleculea za Dreams, tako da je ovo ujedno i njihovo oproštajno pismo od te platforme. 

Označeno sa: , , ,

Komentari (2)

  • Bojko

    27.07.2023 - 21:11

    Igrao sam nekoliko njihovih Dreams kreacija. Ne sumnjam da će i ova biti zabavna.

  • Chronosus

    28.07.2023 - 10:20

    Čudna priča. Umjesto da ažuriraju za PS5 i VR2 i šibnu na PS plus (po mogućnosti nekad kad je PS5 izlazio) da dobije što više korisnika, oni stave na PS plus i kažu “mrtvo je”, al eto, odigrajte igru za oproštaj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?