HCL.HR

Stranded Deep uskoro će se nasukati na konzole

Zoran Žalac 30.01.2020.   •   4 komentara


Nakon pet godina provedenih u early access fazi, Stranded Deep će s PC-a doploviti i na aktualne konzole.

“Robinzonska” gra preživljavanja usred Pacifičkog oceana pod nazivom Stranded Deep u razvoju je već pet godina. Early Accessu se još uvijek ne nazire kraj, ali to nije spriječilo ekipu da najavi skori dolazak igre na konzole. Po drugi put.

Naime, igra je ranije već bila najavljena za konzole, ali je ulogu izdavača tada imao Telltale Games koji se u međuvremenu raspao. Srećom, razvojni studio Beam Team Games našao je novog izdavača te su potvrdili kako će zastrašujući morski pas terorizirati i igrače na konzolama.

Ne zna se još kada, a premda službeni trailer kaže “uskoro”, sjetimo se samo da je igra trebala biti dovršena još krajem 2015. godine, a trenutno je u verziji 0.66. I to eksperimentalnoj.

Komentari (4)

  • BeLLicus

    30.01.2020 - 14:32

    Strašno. Što je najjače igra je prodana u lijepom broju primjeraka i ne vidim gdje je zapelo, ušli su u fazu early acessa kad je to ludilo za early acessom i počelo, ark, forest,rust, sve igre su već debelo vani.

  • Gastarbajter

    30.01.2020 - 16:45

    Katastrofa. Nakon 5 godina oni jos ne znaju kad ce biti gotovo. Ahahahaha. Ja i zaboravio na tu igru, ali secam se kad ste je snimili i super je bilo, svidela mi se, ali reko necu uzimati dok ne izadje puna verzija. Kad ono prc, prodje 5 godina, a jos u early accessu.

  • tree_boa22

    30.01.2020 - 17:13

    Odlicna igra

  • svraka12_LIX

    31.01.2020 - 06:31

    Koliko sam cuo na igri ne radi vise od 5 ljudi (nisam siguran mozda su ove informacije zastarjele) ali opet da im treba preko 5 godina… Cudno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?