HCL.HR

Sutra na PC dolazi Warzoneom inspirirana pucačina Scavengers

Zoran Žalac 27.04.2021.   •   8 komentara


Kooperativna pucačina na kojoj rade tvorci Halo i Battlefield serijala sutra će se pojaviti u igrivom izdanju na PC platformi.

Stiže nam još jedna igra inspirirana Warzoneom. No, ne onim Warzoneom na kojega ste vjerojatno pomislili. Scavengers je pucačina iz trećeg lica koja je inspirirana Warzone modom iz igre Halo 5, onom koja je izašla davno prije Call of Duty: Warzonea. To znači da se u ovoj igri mečevi igraju na otvorenoj mapi gdje obitavaju AI protivnici (divlje životinje i mutanti), ali i suparnički timovi s kojima se morate boriti za zauzimanje ključnih točaka.

Igra se odvija na post-apokaliptičnoj Zemlji koju je zamrznuo asteroid, a to je pozornica koja donosi neke specifičnosti. Svi će igrači tako ostavljati tragove u snijegu po kojima će se moći lako vidjeti tko je gdje bio. Osim toga, mutante koji se zovu Scourge moći ćete namamiti na svoje protivnike, tako da obave posao umjesto vas.

Scavengers nakon dvije godine razvoja sutra (28. 4.) ulazi u fazu early accessa na Steamu i Epic Games Store. Igra je također u razvoju za PlayStation 4 te Xbox One, no te verzije uslijedit će nešto kasnije.

Komentari (8)

  • funky0308

    27.04.2021 - 18:03

    Jel moguce da ima jos prostora za ovakve igre? Ne donosi prakticki nista revolucionarno i novo osim tih tragova u snijegu sto moze biti stvarno dobra fora, samo je pitanje kako ce to funkcionirati i da li ce raditi kako treba (malo je cudno da nitko ranije nije ovako nesto implementirao u nekakav BattleRoyal) .. super ako postoji baza igraca i ako igra uspije ali ovakva, a besplatna igra morati ce se nekako financirati, bojim se da nam se taj dio nece svidjeti ako i uspije zainteresirati veci broj ljudi. Ne znam, cini mi se da je trziste poprilicno zasiceno ovakvim igrama.. vidjeti cemo ubrzo. Ne vidim ni na HCLu neki pretjerani interes, barem ne sudeci po komentarima 🙂 . Meni bas fali dobrih prica u igrama i neki dan kada sam naucio da se mozda radi na AC Black Flagu 2 bas sam se obradovao. Nacekati cu se te igre (ako uopce dodje) ali ako bude dobra kao “jedinica” biti ce to odlicna igra kakvih, barem meni, bas fali u zadnje vrijeme.

    • bad-cop

      @funky0308, 27.04.2021 - 19:08

      pubg je to odavno ubacio

    • departed1983

      @funky0308, 27.04.2021 - 19:43

      Mozda postoji, ovo nije previse brzo i hard core, nema previse igraca na mapi, nece je igrati “znojavi” TTV itd, pa bi igra mogla pronaci publiku u casual igracima koji bi nesto slicno BR igri, a opet da nije toliko stresno, i da imas raditi sta drugo osim ubijanja drugih igraca.. Mene potsjeca na onu igru the cycle, ili kako se vec zvala sto je na epicu, Igro je igrao 1 ili 2 puta cini mi se.

    • funky0308

      @departed1983, 28.04.2021 - 06:05

      Moguce je svasta.. zato sam tako nekako i napisao, vise se pitam nego sto mislim 🙂

    • departed1983

      @funky0308, 28.04.2021 - 15:08

      A i ja isto tako samo naglas razmisljam… Mozda i ne izadje nikad iz tog early accesa..

  • Diablofreak

    27.04.2021 - 19:44

    sam cu reci early acess..jej.. od muke igram cyberpunk 2077 frend shero steam acc , dok ne dodje neka ok igra

    • funky0308

      @Diablofreak, 28.04.2021 - 16:50

      Nije eary access losa ideja, lose je to sto je se iskoristava za sve i svasta. Grounded je bila early access igra i sve skupa je imalo smisla… kada se early access ne koristi kako bi se podvalio los proizvod koji nema nade i sanse da ce ikada nesto postati onda je to problem. Po meni je ideja odlicna, samo bi vlasnici trgovina/launchera trebali posebno odobravati i ne odobravati nekome da koristi opciju i mogucnost. Ideja je da se pomogne kroz financiranje, dodje ranije do igre, pomogne u razvoju kroz igranje i testiranje, a zauzvrat dobijes podrsku i bolju cijenu same igre. Na zalost, sve skupa se pocelo iskoristavati i sve i svasta ulazi u early access i tamo provodi previse vremena. Vremenski ograniciti koliko se moze provesti u early accessu i postaviti jasna pravila tko i kada moze u early access i svima ce biti lijepse.

    • Diablofreak

      @funky0308, 28.04.2021 - 18:33

      Ma ok je early acces,al kroz neko vrijeme, dat korisnicima open betu dva tj i gotovo, previse igara znam koje su zapele u early fazi,. Da bi na kraju ispao totalni drugi proizvod, sve sto su obecali developeri na kraju izbacili, tak da mi vise nema smisla igrat rane faze igre , moze bit bolja il gora, par igara sam tak se izigro kroz early acces kad je izasla 1.0 verzija vec mi igra dosadila

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?