HCL.HR

Sweryjev misteriozan RPG o mačkama traži podršku od 1,5 milijuna dolara

Petra Rukav 03.09.2017.   •   1 komentara


Tvorac Deadly Premonitiona nas u novom RPG-u želi pretvoriti u mace, a novac za razvoj svoje ideje odlučio je prikupiti crowdfunding kampanjom.

life is good

Prošlog mjeseca Hidetaka „Swery“ Suehiro, tvorac Deadly Premonitiona i D4: Dark Dreams Don’t Die, najavio je rad na novom naslovu. Radi se, naime, o misterioznom RPG-u u kojem se stanovnici najsretnijeg mjesta na planetu svaki put kad padne mrak pretvaraju u mačke. Ista sudbina zadesi i protagonisticu Naomi koja je doputovala u ovaj bizarni gradić da otplati svoje dugove. Međutim, uz razne poslove koje će obavljati da prikupi novac Naomi će biti uvučena u istragu ubojstva lokalne djevojke.

„Svi građani su na 24-satnom rasporedu. Svaki od njih živi drugačiji život. Svaki lik ima jedinstvenu osobnost i živi jedinstveni život. Iako žive u igri, oni se brinu, pate, zabavljaju, vole i mrze jednako kao i svaka stvarna osoba. Kako stvarate život u najsretnijem i najbizarnijem gradu na svijetu pisat ćete izviješća o tim stanovnicima i gradiću u kojem žive. Događaji se mijenjaju ovisno o dobu dana, vremenu i sezoni“, stoji u opisu igre.

Međutim, da bi The Good Life ugledao svjetlo dana Swery i njegov White Owls tim trebaju iznos od 1,5 milijuna dolara koje namjeravaju prikupiti crowdfunding kampanjom. Misteriozan RPG o mačkama je u manje od jednog dana uspio prikupiti 150 tisuća dolara, a ako se i vi osjećate darežljivo slobodno donirate koju kunu ovdje te pritom uzmete i neku prigodnu nagradu.

Zasad je poznato da ćemo ovaj bizarni naslov moći zaigrati na PC-u i PS4 konzoli, a ako kampanja bude uspješna postoji šansa da će stići i na Nintendo Switch.

Komentari (1)

  • jediknight

    04.09.2017 - 12:49

    Za cijenu da te dodaju u igru mozes kupiti manji stan ili dobar auto.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?