HCL.HR

Nintendo Switch postaje bogatiji za još jedan veliki RPG naslov, i to ne japanski

Zoran Žalac 30.07.2019.   •   2 komentara


Nadolazeći SF RPG The Outer World moći će se zaigrati i u prijenosnom obliku na Nintendo Switch konzoli.

Prije nekoliko dana objavljeno je kako će Obsidianov Pillars of Eternity iz 2015. godine dobiti svoju verziju za Nintendo Switch. No, to nije jedini RPG naslov te ekipe koji ćemo moći igrati u prijenosnom izdanju. Danas je potvrđeno kako na Switch stiže i obećavajući SF naslov The Outer Worlds koji je prethodno bio najavljen za PC, PlayStation 4 te Xbox One.

Ova odlična vijest ima smisla jer se igra temelji na Unreal Engineu 4, a taj se pokretač pokazao praktičnim za Switch platformu u naslovima kao što su Fortnite, Mortal Kombat 11 i Hellblade. A odlična je zato što Switch platforma zapravo i nema mnogo RPG igara koje nisu ni japanske ni nezavisne produkcije.

Doduše, manje vesela vijest je da se The Outer Worlds na Switchu neće pojaviti istovremeno kad i na ostalim platformama, nego tek poslije. Koliko točno poslije – za sada nije poznato jer datum izlaska Switch verzije nije spomenut.

Komentari (2)

  • Dajsikeks

    30.07.2019 - 23:52

    jedva čekam vidjeti usporedbe između switch i ostalih

    • marko1106

      @Dajsikeks, 31.07.2019 - 07:36

      Logicno je da je Switch verzija losija kao u svakoj igri. Ali Switch mozes igrati gdje te volja, odlican za ljude koji se puno krecu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?