HCL.HR

Telltale Games pokušava bivšim zaposlenicima omogućiti da dovrše The Walking Dead

Zoran Žalac 04.10.2018.   •   5 komentara


Nenadanim masovnim otpuštanjem u studiju Telltale Games naprasno je prekinut rad na The Walking Dead serijalu. Studio, ipak, priprema dogovor koji bi mogao omogućiti da se igra završi.

Kako sada stvari stoje, The Walking Dead: The Final Season svoje je finale već odradio. Od planirane četiri epizode Telltaleove avanture, u zadnjoj su sezoni lansirane samo dvije prije nego je većina zaposlenika dobila otkaz. Iz Telltalea su poručili kako pregovaraju s više potencijalnih partnera oko toga da sezona bude dovršena, a sada smo doznali i koji je plan u tim pregovorima.

Naime, Telltale doista traži partnera, ali situacija bi bila pomalo netipična. Oni potencijalnom partneru ne bi dali prava na dovršetak igre već traže da neka tvrtka privremeno zaposli ljude koji su radili na četvrtoj sezoni kako bi isti mogli dovršiti igru. Sva zarada od The Walking Dead avanture potom bi išla toj tvrtki.

Prema Telltaleovim navodima, treća epizoda igre praktički je već završena i treba joj samo nekoliko tjedana za sređivanje. Rad na četvrtoj, ujedno i zadnjoj epizodi, već je bio počeo te je prva igriva verzija trebala biti dovršena do kraja ovog mjeseca.

Za sada još nije poznato je li Telltale postigao ikakav dogovor s ikojom tvrtkom, ali sudbinu The Walking Deada trebali bismo doznati 28. ovog mjeseca, za kada je postavljen krajnji rok pregovora.

Komentari (5)

  • AdvCool

    04.10.2018 - 17:29

    Možda je bolje da ni ne dovrše, jer koliko vidim ove dvije epizode su očajne po recenzijama. Prva sezona bila i ostala legendarna

    • nikola65478

      @AdvCool, 04.10.2018 - 17:47

      Sami su si krivi nebi me cudiio da thq nordic kupi prava sudeci po tome kako su krenuli sa remasterima..

  • Rock_Lee

    04.10.2018 - 18:40

    telltale ain’t got tale to tell

  • Doctor_Stef

    05.10.2018 - 09:47

    I dalje imamo previše nepoznanica i nesigurnosti. Dokle god nečemo imati neku solidnu vijest ili potvrdu sve će ostati na nagađanjima. Također sam čuo da su upravo otpustili i ostatak ekipe od njih 25.

  • svraka12_LIX

    05.10.2018 - 11:34

    Od svih loših vijesti ove godine, ne samo u gaming svijetu nego i općenito, ovo da se Telltale games zatvara mi je najteže palo. Ali čini se da ima još nade…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?