HCL.HR

U Test Drive Unlimited Solar Crown nećemo kupovati kuće – živjet ćemo u hotelu

Zoran Žalac 22.05.2023.   •   3 komentara


Otkriveno je kako će funkcionirati društvena komponenta u igri Test Drive Unlimited Solar Crown: igrači će biti smješteni u hotel sa 120 katova.

Sjećate se onoga kako smo u Test Drive Unlimited igrama kupovali luksuzne kuće? U današnje vrijeme s današnjim cijenama nekretnina bilo bi nerealno da u Test Drive kupujemo bilo kakve kuće, a kamoli one luksuzne. Zato te mogućnosti neće biti u nadolazećoj igri Test Drive Unlimited: Solar Crown. Barem ne odmah po lansiranju igre.

Umjesto toga, glavno sjedište u igri bit će nam 540 metara visoka zgrada, odnosno luksuzni hotel na 120 katova. Sirotinja je u prizemlju, što znači da je hotel ujedno i rang ljestvica za igrače – što si bogatiji to si na višem katu.

Hotel će biti mjesto za druženje i shopping i upravo ćemo s te lokacije birati i organizirati aktivnosti utrkivanja s drugim igračima.

Komentari (3)

  • Iceman73

    22.05.2023 - 13:14

    Ok meni paše i v hotelu…samo dajte već jedanput tu igru van!!!

  • ukek

    22.05.2023 - 20:25

    Volim ovaj serijal, ali nekako imam osjecaj da ce ovo bit krcato p2w contentom. Pogotovo znajuci danasnje trendove. Ta cak i onaj prosli je imao casino koji je bio iza $$$_DLC koji si morao imati da bi pristupio. Vjerujem da ce ovdje toga biti u izobilju .. Samo bih volio da zbog toga djela na koji se itekako dosta fokusiraju, ne zaborave da je igra primarno utrke i driving .. 😕

  • tom007

    22.05.2023 - 21:47

    Forza horizon im je uzela forumulu i usavršila je. Kasne sa nastavkom 10 godina, pa sad nešto kemijaju…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?