HCL.HR

Testiranju se bliži kraj, Hardspace: Shipbreaker ima datum izlaska

Stjepan Fikter 14.04.2022.   •   0 komentara


U petom mjesecu potpisujemo ugovor na neodređeno jer Hardspace: Shipbreaker stiže u punoj verziji pa možemo proći cijelu kampanju rezanja svemirskih brodova.

Nakon dvije godine testiranja opreme i rastavljanja svemirskih brodova u early access programu, Hardspace: Shipbreaker polagano se bliži izlasku pune verzije. To polagano je zapravo već idućeg mjeseca, odnosno 24. 5. stiže verzija 1.0, kojom potpisujemo ugovor na neodređeno.

Dolaskom pune verzije stiže i treće poglavlje priče koje će završiti događaje pokrenute još prije dvije godine. Osim toga, bit će tu još različitih poboljšanja – od tehničkih do gameplay elemenata poput progresije napredovanja i ekonomije. Dobra vijest stiže i za ekipu koja nije mogla uvijek rastaviti svemirske gromade do kraja prije nego je morala napustiti posao.

Puna verzija tako će omogućiti snimanje napretka rezuckanja prije nego što se igra ugasi. Samo napomena: sve što ste do sada napravili u ranoj verziji bit će resetirano 24. 5., kako bi se avantura počela od nule i u punom sjaju.

Nego, kaće Ark? Ne ne, krivo. Kaće rastavljanje brodova, Igore?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?