HCL.HR

Testiranju stiže kraj, Torchlight 3 ima datum izlaska

Stjepan Fikter 29.09.2020.   •   5 komentara


Prvobitno najavljen kao free to play naslov da bi zatim prešao u punokrvni nastavak, Torchlight 3 je oštrio mačeve kroz Early Access fazu koja završava sredinom idućeg mjeseca.

Novi nastavak Torchlight serijala nije najbolje započeo svoj život. Torchlight 3 prvobitno bio je predstavljen kao free2play naslov što nije sjelo najbolje svim fanovima. Kasnije je otkriveno kako će igra ipak biti prerađena u čistokrvni nastavak za koji će se morati izdvojiti krznene životinje. To su tada zvučale kao dobre vijesti te baš poput svake novije igre, Torchlight 3 se mogao i još uvijek može zaigrati kroz Early Access fazu koja ubrzo završava.

Točnije rečeno, sav sadržaj bit će dostupan od 13. 10. za kada je zacrtan izlazak 1.0. verzije s kojom stiže endgame i treće poglavlje. Ono što je trenutačno malo zabrinjavajuće odnosi se na mnoge kritike koje su igrači uputili tijekom testiranja pa ostaje za vidjeti hoće li većina ili sve to biti popravljeno.

Inače, Torchlight 3 bit će sličan svojim prethodnicima, a s izlaskom igre svaka verzija dobit će i posebnog peta. Tako će PC igrači dobiti ljubičastog ljubimca, PS4 igrači plavkastog, Xbox igrači zelenog te Switch igrači ljubimca boje pepela. Samo što će se ljubitelji Torchlighta morati dodatno strpjeti do izlaska Switch verzija koja treba doći kasnije ove godine.

 

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • razer1234559

    29.09.2020 - 20:12

    Torchlight 2 sam nedavno igrao i mogu samo reći da ta igra nije normalna. Ima toliko lijepu i privlačnu grafiku , prestrašnu igrivost te kao veliki fan svega što je RPG izometrijske akcijske RPG igre smatram najboljim i najzabavnijim igrama svih vremena i njih najviše igram na PC-u a razlog je Diablo 2 jedna od najboljih igara koju mozete zaigrati na PC-u. Torchlight 3 jedva čekam , i ova vijest me jako razveselila.

    • Saren

      @razer1234559, 29.09.2020 - 21:31

      I ja sam fan prvog i drugog nastavka, trojku cu medjutim preskociti. Zadnje sto sam citao ljudi su jako nezadovoljni tretmanom u igri u dosadasnjem testiranju, od toga kakva je igra pa nadalje, samo otvori Steam i procitaj review-ove. Cini se da takodjer ekipa koja stoji iza igre kao njen publisher – PWE voli naplacivati sve i svasta, sto je ako si se ikad susreo sa Neverwinter Online-nom ili Star Trek Online onda znas o cemu govorim. Ako nisi recimo samo da ako je moguce naplatiti bilo kakvu glupost, napravit ce to. Diablo na svoju sramotu (jos !) nisam do sad odigrao no to cu ispraviti. A sto se Torchlight trojke tice, budi na oprezu jer po onome sto citam, fanovi nisu zadovoljni nimalo.

    • KhorneFlake

      @razer1234559, 29.09.2020 - 22:01

      I sam imam oko 80 sati u toj igri, kompletno sam je preorao. Napravili su je sami kreatori Diabla, koji su napustili BLizzard. Tu je i Matt Ulemenova muzika takođe, samo dodatno sve podsjeća na stare dobre dane dok Diablo nije postao pušiona.

    • razer1234559

      @KhorneFlake, 29.09.2020 - 22:20

      Igrao sam sve Diablo igre i mogu ti reći da prvi Diablo ima daleko bolju i mračniju atmosferu od ostalih Diablo igara i dosta jeziv soundtrack dok je Diablo 2 daleko bolja igra i također mračna. Diablo 3 imam za ps3 platformu i prošao sam igru na normal težini te sam odmah počeo nanovo igrati igru na hard težini kao nastavak to jest ispočetka cijelu igru ali ti character ostaje razvijen i levelan iz prethodne težine te su protivnici veći level te nailaziš bolji gear. Sve u svemu meni je treći dio dobar ali je prevedar i to je ono što je fanovima najviše zasmetalo kod trećeg djela. Kažem meni se igra sviđa i dalje je to Diablo i fora su mi klase, vrlo zanimljive ali ja najviše volim igrati sa Crusaderom. Prebrutalan je.

  • Emperor Ghaleon

    29.09.2020 - 21:26

    Torchlight (1) mi je bio super, Torchlight 2 razočaranje. Nisam baš optimističan.
    Ja ne kužim zašto Grim Dawn nije portan na konzole.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?