HCL.HR

Besplatno se provozajte ovog vikenda uz The Crew 2

Zoran Žalac 27.09.2018.   •   2 komentara


Ubisoft će igračima na PC-u omogućiti tri dana besplatnog isprobavanja ovogodišnje vozačke igre The Crew 2.

Ubisoft je ponovno velikodušan te će po prvi put omogućiti besplatno isprobavanje igre The Crew 2, svega tri mjeseca nakon njezinog izlaska. Vikend besplatnog igranja za sada će biti omogućen tek igračima na PC platformi, odnosno Uplayu, a održat će se od danas, 27. 9. do kraja mjeseca, 30. 9. 

Igračima će na raspolaganju biti cijela igra, uključujući i sadržaji nedavnog ažuriranja pod nazivom Gator Rush, s kojim su u igru ubačene lebdjelice. Ako vam se igra svidi, moći ćete ju nabaviti na popustu od čak 45%. Ne veseli nas činjenica da takav popust nakon tri mjeseca od izlaska upućuje na to da The Crew 2 nije ostvario dobru prodaju, ali postoje razlozi za to.

Ubisoftu se pak žuri da uhvati pozornost igrača neposredno prije izlaska Forze Horizon 4 koja bi, kako sada stvari stoje, mogla biti jedna od najbolje ocijenjenih igara ove godine.

Komentari (2)

  • L3gi0naR

    28.09.2018 - 05:33

    Igra je podbacila u svim segmentima na prvi dio.Ništa čudno da je već sada na 45% popusta.

  • invictum

    28.09.2018 - 11:01

    jutros probao ovu vikend besplatnu verziju, igrao pola h i obrisao…. nije igra za mene… Demo Forze mi se pak jako svidio. No, čeka se AC, skužio tek sada da se može dobiti 20% popusta sa 100 uplay bodova, otkazujem Deluxe i naručujem Gold ili Ultimate, dolaze par dana ranije i imaju seasson pass

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?