HCL.HR

The Division 2 dobiva public test server kasnije ovog mjeseca

Filip Zorić 12.04.2019.   •   3 komentara


The Division 2 će ovaj mjesec dobiti public test server koji će igračima dopustiti testiranje nadolazećeg sadržaja.

The Division 2 je igra koja želi evoluirati tijekom svoje egzistencije, što znači da će igrači dobivati hrpu zakrpi. Ubisoft je otkrio na koji način želi testirati novi sadržaj za igru – putem public test servera. Yannick Banchereau , zaposlenik Ubisofta, je otkrio kako The Division 2 dobiva public test server kasnije ovog mjeseca. Igrači će moći testirati novi sadržaj iz nadolazeće zakrpe zvane Update 3, ali će to biti dostupno samo onima koji igraju na PC-u.

Public test server ćete moći preuzeti u obliku samostalnog naslova putem Uplaya, a moći ćete i prenijeti vaše likove iz The Divisiona 2. Igračima će biti dopušteno dijeljenje snimaka igre i prijenos igranja uživo, a moći će i pružati svoja mišljenja na forumima. Banchereau kaže kako putem ovog testiranja neće biti “spoilan” raid iz nadolazeće zakrpe – to žele zadržati kao iznenađenje.

Komentari (3)

  • funky0308

    12.04.2019 - 16:12

    Stize PTS, da. Ista stvar radila se i na jedinici i ocito je i vise nego potreban. Danas su nam iskljucili servere na pola sata da isprave neku sitnicu kod demolition specijalizacije koja se zeznila jucerasnjim updateom i igra je sada u poprilicno losem stanju. Jako se smanjila responzivnost, kontrole kasne i ima puno lagga. Nadam se da je do servera, odnosno ne sa klijent strane i da ce se to rijesiti jer se ovako jako tesko igra. Te pola sekunde lagga, cak i u PVEu pretstavlja ogroman problem, u PVPu nisam htio ni probavati, moglu misliti kako je tek tamo. Odlicna igra ali malo umaraju ti stalbi fixevi, precesto se to radi, a kako je Division always online igra, za vrijeme odrzavanja servera ne mozes ni SP igrati. Imam snimak borbe gdje se to bas jako vidi ali nisam ga uploadao, 20ak min traje i ne da mi se to sada raditi ali snimio sam par sek gdje iz kutike uzimam oruzje. Drzis tipku F i nakon sto se ispuni taj sivi kvadratic napravio si restock. Ne znam koliko ce skuziti oni koji ne igraju ali postupak kasni gotovo cijelu sekundu, pojave se simboli municije (sto bas i ne bi trebalo biti ovako dugo vidljivo) i to je to. Inace sve skupa traje mozda sek, sek i pol. LINK

    • Filip Zorić

      @funky0308, 12.04.2019 - 17:49

      Ne igram inače Division, ali su česti patchevi i meni problem za te “live service” igre.

  • funky0308

    12.04.2019 - 16:15

    Zaboravih dodati , – PTS ce postojati samo na Uplayu, dakle Epic Store kupci (ako ih uopce ovdje ima) nece imati pristup PTSu. Da budem posten, ne bi imali ni da je Steam nastavio prodavati igru ali bez obzira na to, Epic je nov i bilo bi lijepo kada bi nudio nesto sto Stwam nije imao (bas je to realno, nema ni neke osnovne stvari haha)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?