HCL.HR

The Division 2 dopustit će vam da pokradete suborce u PvP-u

Pero Mlinar 18.01.2019.   •   3 komentara


The Divison 2 bit će u PvP-u mračan i nemilosrdan ne samo prema vašim neprijateljima, nego i suborcima – kojima možete ukrasti njima namijenjena oružja.

The Division 2 izlazi 15. 3., a kao što je to bio slučaj i s njegovim prethodnikom, PvP iskustvo bit će ponuđeno u obliku mračnih zona (Dark Zones). Taj će mod ipak doživjeti značajnije promjene u odnosu na original pa ćemo ovaj put tako imati tri mračne zone. Tri susjedstva poslužit će kao poprište sukoba frakcija u fiktivnoj verziji Washingtona.

Posebno je zanimljivo što će se u PvP-u osim s neprijateljima biti moguće obračunati i sa suborcima. I to ne nužno oružjem. Naime, ako tako odlučite, moći ćete provaliti u kutije s potrepštinama koje ne biste trebali dirati ili za sebe prigrabiti sve zalihe oružja koje su iz aviona bačene na mapu kako bi se koristile u timske, a ne individualne svrhe. Imajte samo na umu da bi vam se na taj način mogao pripisati status „odrečenog suborca“ pa će vas bivši suborci moći vidjeti na mapi i loviti kao zečeve. Što su vaši prekršaji ozbiljniji, to postajete uočljivijima.

Oružje i predmete koje ukradete nećete moći koristiti već ćete ga morati odnijeti na posebno određenu lokaciju i pričekati da ih preuzme helikopter. Njegov pilot će vam zauzvrat dati posebno dobre i jake stvarčice, odnosno oružje, koje možete koristiti po volji.

Ako se pokajete, grijesi vam u ekipi mogu biti oprošteni ako pričekate određeni period bez izvršavanja nepodopština. Ili, još bolje, ako ih počinite toliko da dobijete pristup Thieves’ Denu gdje svoje odrješenje možete platiti (ukradenim) novcem.

Komentari (3)

  • lliquid_

    18.01.2019 - 11:31

    Lol pa to radim u svakoj mulitplayer igri hahah, cak i Fortnite StW ahah 😀

  • tomekplejka89

    18.01.2019 - 16:16

    Nebih htio tu hejtat i bit nepotrebno primitivan ali mi se cini po nedostaku komentara da nisam samo ja u ovaj serijal razocaran. Steta a tako sam puno ocekivao od prvog djela da me sad ni sve ove promjene nemogu navbrijat da bi ovo probao. Mozda treci dio, hahahah.

  • zela123

    20.01.2019 - 17:02

    Jeli zna tko dali se u HR nudi ona opcija sto AMD sada promovira uz kupnju ryzen 5 ili 7 serije 2000 da se dobije the division 2 na poklon?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?