HCL.HR

The Expanse: A Telltale Series dobio gameplay prikaz, igramo ga 2023.

Lovro Maroševac 24.08.2022.   •   4 komentara


Nadolazeća Telltaleova igra dobila je kratki gameplay prikaz u kojem se objašnjavaju detalji igranja u bestežinskom stanju i otkriven je njen okvirni izlazak.

Telltale Games i Deck Nine Games najavili su The Expanse: A Telltale Series na prošlogodišnjem The Game Awardsu. Tada nismo mnogo toga vidjeli osim kratkog najavnog trailera, ali znali smo da ćemo donositi odluke u svemiru, točnije na svemirskom brodu Artemis.

Sinoć je na otvaranju Gamescoma konačno prikazan i gameplay video ove nadolazeće Telltaleove igre. U njemu smo kratko vidjeli što nas očekuje u ljeto 2023. godine, kad bi spomenuti naslov trebao biti dostupan svim igračima.

Ima tu klasičnih odluka koje će krojiti priču u smjeru kojem se igrač želi okrenuti, bestežinskog stanja i ljudskih glava odsječenih od njihovih tijela. Čini se da će odluke imati veći značaj, nego je to bio slučaj u igrama stare Telltaleove kompanije. Redatelj igre izjavio je kako žele od igrača da budu aktivni sudionici priče, a poseban naglasak je stavio i na igranje u bestežinskom stanju.

U The Expanseu ćemo igrati kao Camina Drummer, vođa grupe skupljača otpada u potrazi za misterioznim blagom. Igra će ponuditi nekoliko inovativnih elemenata gameplaya, pomoću kojih ćemo moći razlikovati novi Telltale od staroga. Bit će tu različitih situacija, suočavanja s moćnim ličnostima i obračuna s krvavom pobunom te će na temelju svega toga morati igrači morati dobro promisliti kakve odluke žele donijeti.

Događaji ove igre prethode radnji TV serije, a Caminu u igri glumi ista glumica iz serije – Cara Gee. The Expanse: A Telltale Series stiže 2023. godine na PC-ju i aktualnim konzolama, najvjerojatnije PlayStationu 5 i Xbox Seriesu X/S.

Komentari (4)

  • mtgamer

    24.08.2022 - 12:06

    Znam da ovo nije više stari Telltale ali mi je opet jako drago da njihov studio nije mrtav. Baš je lijepo vidjeti da rade na novoj igri.

  • Veles

    24.08.2022 - 13:51

    The Expanse je fantastična franšiza i drago mi je da konačno dobijaju svoju igru

  • Virty

    24.08.2022 - 21:21

    Top serija, jedna od najboljih zadnjih godina.

  • Apocalypse4987

    25.08.2022 - 08:08

    Kako obožavam ovu seriju, vjerojatno jedini pravi SF ikad snimljen i najrealniji prikaz onoga što nas čeka u idučih 100-200 godina. Naravno, ako zanemarimo protomolekulu i prstenove al nikad ne znaš. Vjerujem da će igra pratit isti tempo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?