HCL.HR

The Frozen Wilds bit će jedina ekspanzija za Horizon Zero Dawn

Petra Rukav 14.10.2017.   •   12 komentara


Developer izvrsnog Horizon Zero Dawna otkrio da će nadolazeći The Frozen Wilds biti prva i posljednja ekspanzija u kojoj ćemo se družiti s heroinom Aloy.

horizon-ekspanzija

Pet mjeseci nakon izlaska nevjerojatnog Horizon Zero Dawna, developer Guerrilla Games objavio je da će njihova PS4 ekskluziva u 11. mjesecu ove godine dobiti prvo proširenje koje će nas odvesti u hladne predjele nove regije.

Prije samo dva dana Guerrilla Games nas je počastio pogledom na predivne lokacije kojima ćemo uskoro lutati, a nedugo zatim je priznao da se ne radi samo o prvoj već i posljednjoj ekspanziji. Drugačije rečeno, nizozemski developer je na svom Twitter profilu otkrio da će The Frozen Wilds biti jedina ekspanzija za Horizon Zero Dawn.

U svakom slučaju, The Frozen Wilds DLC dodat će značajan dio sadržaja glavnoj igri, međutim, ne morate žuriti da dovršite priču Horizon Zero Dawna da bi uživali u nadolazećoj ekspanziji.

Komentari (12)

  • Stryderist

    14.10.2017 - 18:41

    Da, to sam povezao kad su rekli da u isto vrijeme izlazi i Complete Edition. Šteta, očekivao sam ih više, jer sam se zaljubio u predivan svijet igre, ali što je tu je. Odigrat će se i Frozen Wilds, a onda se jedino možemo nadati drugom dijelu za par godina.

    • deanHR

      @Stryderist, 14.10.2017 - 19:04

      Slažem se. Neočekivano dobra igra neočekivane smjese. Ma, za prste polizat

    • tomica0310

      @deanHR, 14.10.2017 - 19:32

      igra je dosta usminkana dok s druge strane ima nedostatke kao koji su meni puno vazniji od graficke pretjeranosti a to su ostajanje tragove pri hodanju (a pogotovo tu jer se radi o snijegu), interakcija trave i stopala kod hodanja…i slično

    • deanHR

      @tomica0310, 14.10.2017 - 19:40

      meni nebitno 😛

    • Iceman73

      @tomica0310, 14.10.2017 - 19:55

      Jako bitna stvar…igra je remek djelo i točka.

  • funky0308

    14.10.2017 - 21:03

    Toliko sam pljuvao po ideji i sizio na cinjenicu da su dinosauri roboti ali poster sam ipak stavio na zid u svoj gejming room. Igra izadje, ja je kupim jer sam dobio priliku jeftino je kupiti i potpuno me odusevi. Ti roboti stvarno odaju dojam da su samostalni i da su u svom nekom eko sustavu. Nisam jos zavrsio igru, mislim da jesam bloze kraju ali ne preblizu – i iako je trenutno ne igram, svakako joj se vracam i zavrsavam je. Upgradeanje mi je dobro izvedeno, kako leveliras tako se susreces sa jos gorim cudovistima i igra mi je jako dobra bas zbog toga, sustam borbe zanimljiv, mehanike oko zamki dobre i rade kako treba. Oruzje dovoljno raznovrsno, a grafika solidna. Sta je ekipa izvikla iz te solidne grafe je savrseno. Neke od nalijepsih panorama u igrama vidio sam upravo tu. Nije ovo igra s nalijepsom grafikom ali sve je tako dobro slozeno, svjetlost se koristi na odlican nacin i igra stvarno izgleda lijepo. Jako lijepo iznenadjenje od Gorille. Ako jos jednom kazem “lijepo” u bilo kojem obliku ode lakirati nokte 😉

    • crolink07

      @funky0308, 14.10.2017 - 22:05

      Haha,komentiraš svaku vijest o igri i hvališ je,potpuno si u pravu,igra je odlična,ali mi je neshvatljivo kako je još nisi završio,HZD se igra u jednom dahu a ne na prekide,ne razumijem,zaista.Ako je to zbog toga da ti takvo rijetko remek djelo duže traje,napravi kao i ja,završi je pa odigraj ponovo,na većoj težini,sasvim novo iskustvo,fenomenalno.

    • funky0308

      @crolink07, 15.10.2017 - 09:52

      Jbga…na nekoj volonterskoj akciji sam cijeli tjedan (cijeli dan, od 9-19h) gdje cijeli dan stojim i imam puuunoooo vremena pisati pa komentiram sve zivo (i inace to radim, a pogotovo sada). Nisam je zavrsio zbog nedostatka slobodnog vremena, kada imam nesto vremena, imam po pola sata pa odigram FIFU, a dok sam imao nesto vise vremena igrao sam Divinity2 jer je genijalan. Druga stvar je sto je malisa okupirao PS4 s Minecraftom, a dok on ode spavati ja vise nisam ni za sto. Horizon ceka cijeli slobodan vikend jer to hocu zavrsiti kako sam i poceo – u sessionima od po 5-6 sati 🙂

    • moordrak

      @funky0308, 16.10.2017 - 11:16

      Eto vidiš 🙂 Znam, bio si skeptičan. U zadnje vrijeme na PS-u prevladavaju re-izdanja i nastavci pa se često pitam gdje je nestala kreativnost. Malo razvojnih studija želi krenuti u nešto novo. Stekao sam dojam kako ekipa iz Guerrille nije bila posve sigurna u uspjeh Horizona. Ipak, HZD je svojevrsna zamjena za legendarni Uncharted pa se u startu očekivalo puno od novog IP-a. I uspjeli su. Ako nastave u ovakvom tonu, tek smo na početku jednog dugogodišnjeg druženja, barem što se mene tiče. Kako je ekipa rekla, jedan prijelaz nije dovoljan. Na najtežoj (ili najlakšoj) razini, HZD je kompletno drugačije iskustvo. Ovo se doslovno prelazi u jednom dahu. Nekako su uspjeli svršeno izbalansirati igru tako da gameplay jednostavno teče. Čisto usporedbe radi, nedavno sam završio InFamous Second Son koji mi se svidio ali eto, nemam neku želju igrati ga ponovno i pokupiti baš sve trofeje.

    • funky0308

      @moordrak, 16.10.2017 - 17:59

      Slazem se, krenes igrati i ne mozes prestati. Bas zato mi je jako sto jisam imao vise vremena zavrsiti je ali posto sam vec toliko pauzirao, mogao bih je krenuti igrati ponovno 🙂 . Odlicna igra ..

  • marjanovicut

    15.10.2017 - 11:18

    Igra je vrh i nesto novo u gejmingu. 😀

  • sedf

    15.10.2017 - 11:49

    Može samo imati četri značenje:Da je gurelilo promenio sa stalno,da rade novom ip ili rade na novu killzone igru ili rade na nastavku HZD 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?