HCL.HR

The Settlers: New Allies stiže početkom 2023., prvi put i na konzole

Zoran Žalac 28.11.2022.   •   2 komentara


Ubisoft je otkrio detalje o preimenovanoj strateškoj igri The Settlers: New Allies, koju će osim na PC-ju lansirati i na konzolama prošle generacije.

Tri puta odgođena igra The Settlers ipak će izaći sljedeće godine pod nazivom The Settlers: New Allies. Ovaj strateški naslov prvo će se pojaviti na PC-ju (Ubisoft Store, Epic Games Store) od 17. 2. 2023., ali je rečeno kako kasnijeg datuma stižu i verzije za PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzole. Settlersi će tako prvi put ponuditi svoj strateški gameplay igračima na konzolama, ako ne računamo onu igru za Nintendo DS.

The Settlers: New Allies donijet će niz izmjena u samom gameplayu, za koje njemački ogranak Ubisofta kažu da čine igru fluidnijom. No, sama struktura i vizualni dizajn ostaju isti. Imat ćemo tako single-player kampanju s 13 misija u kojoj vodimo pleme Elari, protjerano iz svoje zemlje, u potrazi za novim domom.

Onslaught mod preimenovan je u Hardcore Mode i donosi niz postavki s kojim će igrači moći testirati svoje vještine određujući uvjete računalnom protivniku. Kome to nije dovoljno, u Skirmish modu moći će se zaigrati kooperativno protiv računalnog protivnika ili protiv drugih igrača. U Skirmishu će snage moći odmjeriti do osmero igrača istovremeno, na ukupno 12 mapa po izlasku igre.

Komentari (2)

  • zdravljeigaming

    29.11.2022 - 09:38

    Kad vidim ovog Soyboya iz Ubisofta, način kako priča, riječi koje koristi odmah mogu sa sigurnošću predviditi da će igra biti smeće, a u pravu sam bio za zadnjih 5-6 Ubisoftovih igara – smeće do smećeta.

  • Indigo83

    30.11.2022 - 00:59

    Volio sam Settlerse 3 tamo negdje u prošlom tisućljeću,ovi sad mi iskreno izgledaju bezveze,isprano,generički,uostalom kao i 95% igara danas.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?