HCL.HR

The Settlers odgođen po treći put – zbog negativnih reakcija igrača

Zoran Žalac 04.03.2022.   •   4 komentara


Dva tjedna prije planiranog izlaska The Settlersa Ubisoft je odlučio odgoditi igru po treći put, i to na temelju negativne reakcije igrača.

Povratak serijala The Settlers, koji je trebao doći nakon 12-godišnje pauze, ponovno je odgođen. Treći je ovo put da Ubisoft pomiče lansiranje igre, te drugi put da ju odgađaju do daljnjega. Razlog odgode je taj što su igrači negativno reagirali na samu igru tijekom zatvorenog beta testiranja. Ili kako to kažu iz Ubisofta:

“Kako smo prolazili kroz povratne informacije dobivene od igrača, našem je timu postalo jasno da kvaliteta igre još nije u skladu s vizijom koju imamo.”

Igra je trebala doći 17. 3. na PC, a sada će doći “kasnije” – novi datum još nije poznat. Sudeći po komentarima na službenom blogu, fanovi pozdravljaju odgodu i nadaju se boljoj igri.

Ubisoftovim se igrama u zadnje vrijeme ovo događa jako često. Osim The Settlersa ranije su zbog negativne reakcije publike bile odgođene igre Prince of Persia: The Sands of Time Remake, kao i Ghost Recon Frontline. A nijedna od tih igara čak nije imala ni integraciju NFT-ova.

Komentari (4)

  • Iron666

    04.03.2022 - 11:11

    Ubisoft ne pravi kvalitetne igre već godinama. Možemo mi pričati šta hoćemo, ali to je istina. AC je ništa drugo nego grajd fest gdje ih spašavaju zanimljive povijesne lokacije, dok je gameplay ponavljajuć i poprilično ne original, priča je srednja žalost. PoP ne postoji već olala godina. Far Cry neću ni komentirat. Onaj novi zombie shooter je isto srednja žalost kao i Back4Blood koji je mogao biti toliko dobra igra, pa eto, kurko. Jednostavno se vidi da im je politika rada štancat igre kao na traci, koje podsvjesno zaraze i brainwashaju potencionalog kupca, a dubina tih istih igara… -> prosječna lokva, samo što im je ta lokva široka kao nogometno igralište, pa imaš šta istraživat 200sati… Prvi sam prešao sve AC-ove (osim Vallhale) i ne gledajući kroz nostalgične naočale, dvojka je remek dijelo u usporedbi sa ovim novim dijelovima. Znam da su igre tu da budu prvenstveno kao zabava, ali opet mi je pretužno vidjeti da primjerice u nekim pogledima napreduješ, a u drugima nazaduješ.. a još tužnija činjenica je ta da si u tim nekim drugim stvarima bio iznimno kvalitetan…

    • Cone3006

      @Iron666, 04.03.2022 - 22:09

      Sve si tacno rekao!

  • StargateFan

    04.03.2022 - 17:00

    Ja se pitam kakva je to vizija 😅 A pitam se još i više što nije valjalo.

  • Indigo83

    06.03.2022 - 02:11

    Samo mi ježao da je Heroes of Might and Magic licenca kod usranog Ubisofta.Aaaaaaaa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?