HCL.HR

The Witcher 3 uz nove teksture izgleda ljepše nego ikada prije

Lovro Maroševac 15.03.2020.   •   8 komentara   •   Zanimljivosti


Treći dio popularnog serijala uskoro će proslaviti peti rođendan, a moderi na računalima i dalje rade impresivne stvari s igrom.

The Witcher 3: Wild Hunt igra je CD Projekt REDa koja je nedavno ponovo dobila na popularnosti, zahvaljujući The Witcher seriji na Netflixu. Ista se počela emitirati na američkom pružatelju streaming usluga krajem prošle godine. Upravo je to rezultiralo rušenjem rekorda igre po broju aktivnih korisnika na Steamu u isto vrijeme.

Ljubav prema ovoj igri zasigurno ima moder imena Halk Hogan PL. On je napravio The Witcher 3 HD Reworked Project, mod u kojem su poboljšane teksture i grafika unutar Wild Hunta. Novo 11.0 ažuriranje, naziva Toussaint, nudi vrlo mnogo grafičkih detalja, od izrazito velike kvalitete do bogatog 4K iskustva. Razlika je jako zamjetna te zahvaća temeljnu igru i obje ekspanzije.

Halk Hogan PL, vlasnik ovog moda, tvrdi da će zadnje ažuriranje doći nekad tijekom ljeta. Bit će ultimativno, kako kaže, jer želi odvesti grafički potencijal igre u nebesa. „Iznenadit ću vas“, rekao je za kraj.

CD Projekt trenutno radi na Cyberpunku 2077, koji bi trebao izaći kasnije ove godine. Nakon toga, poljski studio vratiti će se Witcher svijetu i krenuti u izradu nove igre serijala. Možda za 10-15 godina odluče remasterizirati The Witcher 3 pa bismo imali lijepu usporedbu s gore navedenim modom.

Komentari (8)

  • MightyAloy

    15.03.2020 - 12:54

    Tko nije igrao neka igra, a tko je neka igra opet. ?

    • Darac83

      @MightyAloy, 16.03.2020 - 00:23

      Stoji kupljen, trenutno se Death Stranding igra, a nakon toga se dvoumim: Witcher ili Bioshock kolekcija… Ili Grim Fandango… ?

    • MightyAloy

      @Darac83, 16.03.2020 - 20:20

      Witcher će ti oduzeti dosta vremena jer kad te igra zgrabi, nema van, a sadržaja ima gomilu. Gledaj želiš li se trenutno posvetiti nečemu koju stotinu sati. Meni isto stoji BioShock kolekcija, odigrao prvi, ali me druge igre trenutno priječe da nastavim dalje.

    • Darac83

      @MightyAloy, 17.03.2020 - 01:57

      Stotina sati… To me muči… ?

    • MightyAloy

      @Darac83, 17.03.2020 - 11:34

      Ja mislim da sam utukao oko 400 sati. I to bez dodatnih prelazaka, to tek trebam za koju godinu kad odigram backlog i prioritete koji tek izlaze kao TLOU II. Doduše volim biti temeljit već pri prvom prelasku, i iako sam prošao sve questove nisam u potpunosti istražio sve lokacije. Damn Skellige. ? Sigurno sam potrošio na desetke sati samo na Gwent. ?

  • Lazy

    15.03.2020 - 15:07

    A bas se mislio instalirati ponovo W3, i jucer razmisljam o tim modovima i kako sve moze izgledati jos bolje, i onda vi s ovim clankom… moze, moze, lagano dwnload s goga i ajmo experimentirati s modovima.

  • funky0308

    16.03.2020 - 11:08

    Vrijeme je da se ponovno loada stari sejv 🙂 … jbte nikako proci Witcher 3, svaki puta kada krenem nesto novo izadje i odvuce me dalje 🙂 . Meni je Witcher i inace i danas lijepa igra ali ovo sto lik radi stvarno je genijalno. Ne samo da su cisce i kvalitetnije teksture, lik je odradio teslaciju bolje nego u nekim igrama koje su jucer izasle 🙂

  • c_ronaldo

    20.03.2020 - 23:52

    Witcheru ni ne treba HD, iovako je extra, ali svaka cast liku sto je napravio..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?