HCL.HR

Those Who Remain je novi psihološki triler s demonima

Petra Rukav 25.01.2018.   •   3 komentara


Those Who Remain je nova igra o demonima iz druge dimenzije, koji vrebaju u mraku i boje se svjetlosti, a vi ste tek običan čovjek koji se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme.

those who remain

Camel 101, nezavisni studio koji je prošle godine lansirao igru Syndrome, najavio je rad na novom psihološkom trileru nazvanom Those Who Remain. Videoigra je smještena u Dormont, naoko tipičan maleni gradić u Sjedinjenim Američkim Državama, koji skriva mračnu tajnu. Naime, većina stanovnika zarobljena je u tmini iz koje ne može pobjeći.

Međutim, u cijelu priču uplete se igrač koji bi mogao preokrenuti stvar u korist čovječanstva. Konkretno, da stvar ne bude previše jednostavna, igrač preuzima ulogu tek običnog čovjeka imena Edward Turner koji se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme. Nesretni muškarac, koji prošlost ne može ostaviti iza sebe, spoznaje da mračnim zabitima Dormonta vrebaju demonska stvorenja koja ubijaju sve pred sobom, a jedini način da preživite je držati se svjetla.

Da stvar bude još čudnija, gradić skriva jezive portale koji će vas odvesti na drugo i nestvarno, ali opet nekako isto i stvarno mjesto; a sve što izvodite u zbilji imat će posljedice u drugim dimezijama.

Those Who Remain izlazi krajem 2018. godine za PC, PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?