HCL.HR

Tony Hawk ide na godišnji, uskoro ga zamjenjuje Skatebird

Stjepan Fikter 12.06.2021.   •   0 komentara


Ljubitelji skate naslova od osmog mjeseca moći će se opuštati uz low-fi birb-hop soundtrack i izvoditi različite trikove kao simpatična mala ptičica.

Kickstarter uspješnica Skatebird uskoro nam stiže kako bi Tony Hawk mogao otići na godišnji. Ovaj simpatični naslov u kojemu glavnu ulogu ima jedna ptičica dolazi 12. 8. na PC, Xbox platforme te na Switch. Za sada još nije poznato hoće li jednog dana i vlasnici PlayStation konzola moći stati na skejt kao mini ptica.

Kada nam igra doleprša na ekrane, imat ćemo prilike izvoditi trikove u levelima koji su više namijenjeni malim pticama. Tako ćemo raditi kickove, flipove, grindove po kućama i poslovnim prostorima, no bit će i levela na otvorenom području. Sasvim je razumljivo kako je ovo potpuno arkadni naslov pa ćemo tako moći i koristiti krilca kako bi duže ostali u zraku, a samim time imali i jednostavne kontrole.

Osim izvođenja trikova, po levelima ćemo pronalaziti nove mix trake, odjeću te druge elemente, a svima kojima ne bude low-fi birb-hop soundtrack odgovarao, imat će mogućnost puštati vlastitu glazbu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?