HCL.HR

Touch Type Tale je strateška igra u kojoj ćete brzim tipkanjem dolaziti do pobjede

Hrvoje Smoljić 11.01.2019.   •   2 komentara


Izoštrite svoje vještine pisanja i brzog tipkanja jer Touch Type Tale možete igrati isključivo na taj način – čak i u sukobu protiv drugih igrača.

Da su ozbiljne igre “tipkalačkog” žanra rijetka pojava govori i činjenica da ih je pod tim tagom na Steamu svega trinaest. Zašto je to slučaj? Zato što većina njih obično bude napravljena u Javi i možemo ih pronaći kroz internet preglednike. Usprkos tome, Pumpernickel Studio se odlučio donijeti nam Touch Type Tale –  punokrvnu stratešku igru gdje ćemo sve raditi upravo tipkanjem.

Za izvođenje svih gameplay radnji ćemo tako klikanje mišem zamijeniti tipkanjem riječi koje igra stavi pred nas. To podrazumijeva izgradnju zgrada, vojnika, skupljanje resursa, ali i borbu. To znači da će paniku makro i mikro menadžmenta vaših jedinica zamijeniti nastojanje da što brže natipkate riječi kako bi igra brže izvršila neku radnju. Igra će uz single-player priču također sadržavati i mrežni multiplayer pa ćete svoje sposobnosti brzog tipkanja moći testirati protiv drugih igrača.

Igra na Steamu izlazi tijekom ove godine, a ako vam u životu nije dosta tipkanja, proizvođač 14. 3. održava i beta testiranje na koje se možete prijaviti. Prije toga, svakako pogledajte humorističan najavni video:

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • MoGaming

    11.01.2019 - 10:56

    Pohvale za ideju.

  • SonOfZeus

    11.01.2019 - 13:55

    Odlicna ideja, a dodatni plus je sto oni malo sporiji u tipkanju ce s vremenom dovesti isto na visu razinu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?