HCL.HR

Trebat će vam skoro 4000 kuna za nabavu kolekcionarskog izdanja Dark Souls serijala

Pero Mlinar 19.01.2019.   •   3 komentara


Na samom kraju petog mjeseca čeka nas kolekcionarsko izdanje Dark Souls izdanja koje će osim s različitim dodacima doći i s prilično visokom cijenom.

Prije otprilike tjedan dana najavljeno je da će se od 1. 3. u Europi moći kupiti Dark Souls Trilogy, paket koji sadrži sve naslove u serijalu s uključenim ekspanzijama. Nije bilo navedeno koliko će taj koštati, no na Amazonu su se pojavile prve ponude koje su sugerirale cijenu od približno 70 eura. Ako niste zaigrali Dark Souls, a voljeli biste, to je OK ponuda koja vas u načelu ispadne jeftinije nego da diskove kupujete pojedinačno.

U Bandai Namcou danas su najavili nešto drugačije. Dark Souls Trilogy Collectors Edition paket je za kolekcionare i najveće fanove serijala, koji osim tri igre sadrži i šest diskova s glazbom iz igre, figuricu viteza uz vatru te priručnik od 460 stranica s informacijama o bossevima, ilustriranim kartama, popisima predmeta i neprijatelja u igri. Znači, prilično standardan set stvari za taj tip paketa.

Dark Souls Trilogy Collectors Edition ipak će koštati pozamašnih 500 eura iliti 3716 kuna. Rekao sam vam, to je stvar samo za najzagriženije. Kako figurice još uvijek nisu izrađene i obojane. kolekcionarsko izdanje neće biti dostupno kad i ono standardno. Sa slanjem naručenih paketa započet će se tek 31. 5. Njihov broj je ograničen – samo 2000 najbržih moći će se ugrijati uz figuricu. Pa ne znam, požurite.

Komentari (3)

  • trulex

    19.01.2019 - 13:10

    morel zamjena za nešto sa profila?

  • Sinek

    21.01.2019 - 14:55

    jako zainteresiran za knjigu…

  • esse

    23.04.2019 - 22:12

    da imam viska toilko love sigurno bi kupio.jedina igra koja me toliko zivcira i toliko ju obozavam . uspio pobjedit doslovno sve u igri tj sam sebe trebalo mi skoro 3 godine sa dugim pauzama ..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?