HCL.HR

Twelve Minutes izlazi u osmom mjesecu, neće trajati 12 minuta

Stjepan Fikter 15.06.2021.   •   1 komentara


Uz zanimljivu premisu vraćanja iz mrtvih te impresivnu glumačku postavu, Twelve Minutes dočarat će nam kako jedna lijepa večera s boljom polovicom može postati noćna mora.

Još od prve najave, Twelve Minutes poprilično nas je zainteresirao sa svojom premisom u kojoj ćemo se vraćati u stan nakon što izgubimo život. Naime, sve počinje dolaskom detektiva taman kada trebamo imati ugodnu večeru s boljom polovicom i tada situacija kreće krivim smjerom.

Mi gubimo život samo da bih se odmah vratili prije početka nove petlje iz koje trebamo izaći. Tu će nam pomoći prethodno iskustvo prije nego što opet izgubimo život i krene novih 12 brutalnih minuta. Za dodatnu napetost ovog interaktivnog trilera pobrinut će se i glumačka postava koju čine James McAvoy, Daisy Ridley i Willem Dafoe.

Twelve Minutes igramo od 19. 8. kada igra stiže na PC te Xbox konzole s time kako će igra odmah biti dostupna i u Game Pass programu.

Komentari (1)

  • Strange Man

    15.06.2021 - 16:26

    Čekao sam ovo! Na Steamu listi želja mi stoji već godinu dana i za ovo imam neki odličan predosjećaj da će biti baš igra za mene. Luis Antonio je stvarno okupio fenomenalnu profesionalnu glumačku postavu i šta se tiče glume ovo će biti jedna od jačih igri godine za mene.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?