HCL.HR

Twelve Minutes dolazi na PlayStation i Switch konzole idućeg mjeseca

Zoran Žalac 23.11.2021.   •   4 komentara


Izdavačka kuća Annapurna Interactive najavila je kako će početkom 12. mjeseca lansirati svoju uspješnicu Twelve Minutes i na preostale platforme.

Jedna od kontroverznijih igara ovoga ljeta bila je indie naslov Twelve Minutes. Spoilali bismo vam priču objašnjavajući zašto je uzburkala neke duhove – ako vas baš zanima i ne planirate igrati, imate cijeli prolazak igre na našem YouTube kanalu. Ako vas ipak zanima, igra je trenutno dostupna na PC-u i Xbox konzolama, a sada stiže obavijest da uskoro dolazi i na preostale platforme.

Twelve Minutes će se tako pojaviti na PlayStationu 4 i 5, te Nintendo Switchu od 7. 12. ove godine. Datum izlaska je interesantan u kontekstu PlayStation Plusa jer će upravo od tog dana vrijediti nova ponuda PS Plus igara za 12. mjesec.

Moguće je stoga da će Twelve Minutes dolaskom na PlayStation konzole odmah postati PS Plus naslov, a u prilog tome ide i činjenica da je izdavačka kuća Annapurna Interactive i ranije dijelila svoje igre preko PS Plusa (What Remains of Edith Finch te ovogodišnji Maquette). Međutim, za sada je to samo nagađanje – ništa još službeno nije potvrđeno.

Komentari (4)

  • Danilo Boljevic

    23.11.2021 - 19:04

    Potpuno off topic al izasao je trailer za Internet Cafe Simulator 2. Javljajte Igoru🤣

    • PppPP

      @Danilo Boljevic, 23.11.2021 - 23:47

      ne javljajte igoru

  • Strange Man

    23.11.2021 - 20:55

    Twelve Minutes mi je bila jedna od najinteraktivnijih i najugodnijih igara koje sam igrao ove godine.

  • _Someone_

    24.11.2021 - 12:23

    Igra mi krenula odlicno, a onda mi se pretvorila u zamor i frustraciju. I prica koja je imala potencijala na kraju mi je bila meh. Dobar pokusaj

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?