HCL.HR

Twin Mirror pobrinut će se da nam 12. mjesec ne bude dosadan

Zoran Žalac 16.09.2020.   •   2 komentara


Objavljen je datum izlaska za detektivski triler Twin Mirror. Nismo se tome nadali, ali igru ćemo igrati još ove godine.

Razvojni studio Dontnod Entertainment nedavno je lansirao interaktivnu dramu Tell Me Why, no to im neće biti jedina igra koju će izbaciti na tržište u 2020. godini. Jučer je tako najavljeno da će njihov detektivski triler Twin Mirror u prodaju krenuti 1. 12. ove godine na PC (Epic Games Store), PlayStation 4 te Xbox One. Igra će koštati 28 eura te za razliku od drugih naslova Dontnoda neće biti podijeljena na epizode nego će odmah dostaviti cjelovitu priču u jednom paketu.

A priča je to bivšem novinaru Samu Higgsu koji se povratkom u rodni grad Basswood suočava s tajnama iz svoje mračne prošlosti. Rastrgan između želje da dozna istinu i da obnovi kontakt sa svojom rodbinom, Sam mora koristiti detektivske trikove: palaču uma i dublera.

U najnovijem traileru vidimo i kratke kadrove gameplaya koji će se bazirati na analiziranju scena i slaganju događaja onako kako su se dogodili.

Komentari (2)

  • LetMeBeFrank

    16.09.2020 - 15:34

    Hype

  • GoCh

    16.09.2020 - 17:21

    meni izgleda interesantno .. sve zavisi kako ce biti realizirano

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?