HCL.HR

U Hardspace: Shipbreaker kupimo staro željezo, stare kade, stare mašine – u svemiru

Stjepan Fikter 19.02.2020.   •   2 komentara


Ovog ljeta krećemo u probno rastavljanje svemirskih brodova i skupljanje vrijednih komponenti i materijala, a sve to bit će popraćeno naprednom fizikom.

Ranije ove godine pisali smo kako su kreatori Homeworlda 3 najavili suradnju s izdavačem Focus Home Interactive i sada nam je stigao prvi prikaz njihovog partnerskog pothvata. Riječ je o igri Hardspace: Shipbreaker u kojoj ćemo preuzeti život radnika u svemiru čiji je posao rastavljanje i prikupljanje vrijednih materijala i komponenti od starih svemirskih brodova.

Naime, riječ je o poslu koji će imati svoje opasnosti pa će se morati razmišljati o tome gdje je najbolje razrezati brod za ulazak u njegovu unutrašnjost kao i paziti na mnoge druge nepogode koje se mogu odjednom pojaviti. Vatra, eksplozivna dekompresija i slično, samo su neki od problema.

Kao i u skoro svakom poslu, cilj je zaraditi, a novac će se koristiti za nadogradnju opreme kako bi se mogli prihvatiti unosniji i opasniji poslovi. Drugi način potrošnje novca bit će onaj na otplatu duga od milijardu kredita, s time kako je smrt u ovome slučaju veoma neprofitabilna.

Hardspace: Shipbreaker igramo od petog mjeseca ako sve bude išlo po planu, no to će prvo biti unutar early access verzije koja bi trebala trajati godinu dana, a moguće i duže. Unutar rane verzije bit će sandbox mod i prvo poglavlje kampanje čije bi trajanje trebalo biti oko 15 sati.

Puna verzija imat će kampanju od 40+ sati, neograničeni sandbox s proceduralno generiranim brodovima, više tipova zadataka i misija kao i podršku za modifikaciju igre. Također, sutra od 17 sati možete pratiti i gameplay prikaz igre na Focus Home Interactive Twitch kanalu.

Komentari (2)

  • l)oolvl

    19.02.2020 - 20:34

    Cigo U Svemiru Simulator 😀

    • burgi

      @l)oolvl, 19.02.2020 - 23:22

      kolega i ja smo radili nesto slicno…bili ganciji u ogame-u 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?