HCL.HR

Ubisoft sada zabranjuje korisničke questove za brzo napredovanje u Assassin’s Creed Odysseyju

Zoran Žalac 12.07.2019.   •   6 komentara


Nedavni previd Ubisofta u Story Creator misijama za Assassin’s Creed Odyssey sada se više neće tolerirati.

Assassin’s Creed Odyssey prošloga je mjeseca dobio Story Creator alat s kojim su igrači sami mogli stvarati svoje misije. Kako Ubisoft za iste nije dao mnogo ograničenja, igrači su mahom počeli stvarati jednostavne zadatke čijim bi rješavanjem brzo došli do nagrada, odnosno bodova za iskustvo. Nakon višetjedne tišine, Ubisoft je sada stao na kraj toj praksi.

Kako kažu, sve korisničke misije rađene s namjerom farmanja XP-a bit će zabranjene, odnosno uklonjene iz igre. Obrazloženje tog poteza je to što takvi isprazni sadržaji umanjuju vidljivost misijama koje su maštovito odrađene i zaslužuju biti istaknute u samoj igri.

Drugi razlog svakako je u tome što Ubisoft ne želi da igrači u Assassin’s Creed Odysseyju napreduju brže od standardnog ritma… osim ako za to ne plate. Vidite, Ubisoft u svojoj ponudi ima boostere koji ubrzavaju zarađivanje XP-a, novca i resursa u igri. Postojanje korisničkih questova koji ubrzavaju zarađivanje XP-a, novca i resursa kosi se s time, odnosno dovodi u pitanje isplativost trošenja stvarnog novca na Ubisoftove boostere.

E sad, na koji će način Ubisoft uklanjati sporne questove, to nije sasvim jasno. U prvom redu istražit će one koje sami korisnici prijave, a na efikasnijem sustavu detektiranja planiraju poraditi kroz buduća ažuriranja.

Komentari (6)

  • Demon90

    12.07.2019 - 18:26

    Hahaha obrazloženja da istaknu kreativne misije, pa zar misle da je netko toliko glio da povjeruje. Jedini je razlog smanjeno kupovanje boostera čudno da to nisu predvidjeli kad su lansirali sami kreator. Nadam se da nema idiota koji prijavljuju takve misije. Long live cheat engine za takve igre

    • marko1106

      @Demon90, 12.07.2019 - 20:13

      Pa i bez tih misija ima i previse vec postojeci koji su i vise nego dovoljni da napredujes. I prelagano je exp zaraditi u AC Odissey

    • Demon90

      @marko1106, 12.07.2019 - 21:44

      Prelagano po cemu. Jel znaš koliki je cap level za mercenaries

  • SeaNN

    12.07.2019 - 19:12

    No money no honey 😉

  • dvuk

    13.07.2019 - 09:07

    Žalim one koji kupuju xp boostove i one koji skidaju trainere. Zašto igrate uopće igre?

  • AdvCool

    13.07.2019 - 09:42

    Hahahaha, objašnjenje je vrh

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?