HCL.HR

Ubisoftova piratska igra Skull and Bones je živa, izgleda kao odrasli Sea of Thieves

Igor Belan 12.06.2018.   •   7 komentara


Skull and Bones je živ, zdrav i pohlepan – za blagom naravno. Ubisoftova gusarska igra izgleda bolje nego ikada u prekrasnom novom cinematic traileru i gameplay videima koji napokon otkrivaju više detalja.

Ubisoftov studio koji je svijetu podario Assassin’s Creed 4: Black Flag još je 2017. godine najavio piratsku igru Skull and Bones, no dugo o njoj nismo čuli ništa značajno. To se upravo promijenilo na Ubisoftovoj E3 konferenciji gdje smo dobili cinematic i gameplay trailer.

Kao što možete vidjeti u gameplay traileru ispod, igra izgleda dosta konkretnije od prvotnog predstavljanja na E3 sajmu prošle godine. Grafički vrlo impresivno uz prekrasne, borbom oštećene brodove, dim, vatru, topove i to valovito more.

Demo prikazan na E3 konfernciji počeo je na jednoj hub lokaciji, otoku gdje svaki lik počinje svoju avanturu. Zvuči poznato? Tako nekako funkcionira i Microsoftov Sea of Thieves, no Ubisoftova igra izgleda odraslije i ozbiljnije od toga. Prije svega zato jer nudi mnogo više mogućnosti za prilagodbu raznih dijelova broda – od vrste topova do samog kormila i druge opreme. Najbolje od svega, svaka promjena takve vrste odrazit će se i na sposobnosti vašeg broda, što daje do znanja da je balans gameplaya u pozadini vrlo kompleksan.

Osim toga, za razliku od Sea of Thievesa u kojemu brod kontrolirate zajedno s prijateljima, Skull and Bones je igra u kojoj svaki igrač kontrolira svoj brod (koliko god velik on bio), uz pomoć računalno upravljane posade. To ne znači da ne možete ploviti i pljačkati morima s ekipom – dapače, ovo je shared world igra, samo će svatko imati svoj brod umjesto da zajedno igrate na istome.

Skull and Bones izlazi tek sljedeće godine za PC, Ps4 i Xbox One, a prije izlaska u planu je i beta.

Zvuči i izgleda li vam ovo kao igra o gusarima kakvu ste čekali? Javite ispod.

Komentari (7)

  • DjokaBA

    12.06.2018 - 01:37

    Uzmes iz Black Flaga sav gameplay sa brodovima. Ubacis malo nesto novo, nalickas, ubacis multiplayer i prodaj.

    • BeLLicus

      @DjokaBA, 12.06.2018 - 09:09

      I to uopce nije lose. Black flag je fantastican. Ova igra izgleda kao film, prekrasna grafika. Ako je multiplayer gameplay dobar ovo ce biti vrh. Jedino zapravo sto mi se svidjelo od njih sinoc. I da su uzeli gameplay uzeli su svoj i tu nema nista lose. Pogotovo ako je nesto bilo kvalitetno. Grafika je fantazija. Ovo obecava jedno fantasticno multiplayer iskustvo sa ekipom.

    • DjokaBA

      @BeLLicus, 12.06.2018 - 11:44

      Ovo vrh ? Nesto dosadnije odavno nisam gledao. Lepo je bilo u Black Flagu, kao mali deo, da se promeni malo gameplay od pentranja i klanja. Ali ovakva da bude cela igra.. veruj mi, ovo ce biti toliko monotono i repetitivno, da je to haos. A sto se tice grafike, znas da se kod Ubisofta downgrade podrazumeva, tako da ne znam sto se odusevljavas.

    • SanKa

      @DjokaBA, 12.06.2018 - 10:38

      whats your point ? black flag je fantastičan bio zbog tog segmenta, s time da su ovo još dodatno poboljšali, dodali hrpu stvari još.

    • DjokaBA

      @SanKa, 12.06.2018 - 11:43

      Zbog tog segmenta ? Nije samo zbog toga, nego jer je generalno odlicna igra. Ali ok, to je samo mali deo tog AC-a, mini igra u sklopu gameplaya, a oni ovde to prodaju kao novu igru za 60e, to hocu da kazem.

  • SanKa

    12.06.2018 - 10:40

    e ovo se zove piratska igra, ne ono smeće za djecu, sea of thieves. srećom pa će xbox ekipa ovo moć igrati pa će napokon imati poštenu igru, kad su im već ekskluzive loše :p

  • delko

    12.06.2018 - 15:01

    Komplet mehanika preuzata iz Black Flag-a i dodatno usminkana 🙂 ali kao sto govore forumasi, BF je bila odlicna igra tako da nije to tako lose 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?