HCL.HR

Umjesto u novi Splinter Cell, Sam Fisher se vraća u Ghost Recon – da bi se borio protiv Terminatora?

Zoran Žalac 20.03.2020.   •   2 komentara


Glavni lik serijala Splinter Cell još će jednom gostovati u serijalu Ghost Recon, a možda se bude borio i protiv Terminatora.

Sam Fisher iz Splinter Cella sa svojim je “ikoničnim” naočalama u 2018. gostovao u Ghost Recon Wildlandsu. Suradnja s Ghostsima neće stati na tome nego će se legendarni operativac pojaviti i u Ghost Recon Breakpointu. Novo će gostovanje odraditi od 24. 3. kada spomenuta igra dobiva novi sadržaj zvan Deep State.

Ne znamo još točno o kakvoj će tu avanturi biti riječi, iz trailera se može naslutiti i to da bi se Fisher mogao boriti protiv Terminatora. Međutim, izgledno je da će on s Ghosts ekipom loviti sedmero meta na Aurori. Ubisoftu je to trenutno najmaštovitiji doseg – evo vam X negativaca pa ih sve hvatajte. Tako je i u nedavnoj Warlords of NY ekspanziji za The Divison 2.

U bilo kojem slučaju, više detalja o Deep State ekspanziji dobit ćemo idućeg tjedna.

Komentari (2)

  • Jokerhere

    20.03.2020 - 17:47

    Kako razvlace ovoga Sama

  • xRedSheepx

    22.03.2020 - 08:13

    Ma bezveze,uopće nemaju originalne ideje za Breakpoint,a kao igra je trebala imat svoj poseban i novi put. Još ajd za Division 2 ima smisla to hvatanje tih targeta jer povezani uz virus i širenje,al u breakpoint uz bezveze priču koju stavili nema nikakvog smisla. RIP BP

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?