HCL.HR

Upalite svijeće i kupite cvijeće te provedite Valentinovo uz Fortnite

Hrvoje Smoljić 07.02.2019.   •   3 komentara


Voljeli vi ili mrzili Fortnite – on definitivno voli vas pa vam povodom Valentinova donosi brojne pogodnosti i nagrade u nadi da ćete mu pokraj svih battle royale igara ipak ostati vjerni.

Ostalo nam je još tjedan dana da smislimo kud, kako i što s boljim (ili lošijim) polovicama povodom Valentinova. Ako niste pretjerano inspirirani ili ste sami, dane možete provesti igrajući Fortnite. Epic se pobrinuo da se svi igrači, bez obzira na status veze, imaju čemu veseliti. Tako u sklopu blagdana ljubavi donose “Share The Love” događaj u kojem ćete moći ispunjavati posebne izazove i zarađivati tematske nagrade.

Sam događaj kreće 8. 2., a traje sve do 27. 2. Uz dijeljenje ljubavi, igra će u istom periodu nuditi i nagrade ukoliko podupirete nekog od popularnih Fortnite youtubera, streamera i ostalih kreatora sadržaja za igru. Tu su i “Overtime” izazovi, ali i kompetitvni mod s Valentinovo tematikom u kojima ćete moći osvojiti nove kozmetičke predmete.

Posebno dobra vijest za sve igrače, a posebno za vlasnike battle passa je i da će u navedenom periodu vikendi nuditi dvostruko više iskustvenih bodova. Bit će to odlična prilika da osvojite sve što se da osvojiti prije 28. 2., kada završava sedma sezona.

Komentari (3)

  • pleto

    08.02.2019 - 07:38

    Morat ću predložit ženi da ne idemo nigdje nego da se zabavljamo uz fortnite, proći ću jeftinije hahaha….samo moram pazit da ne zaradim pljusku lol

  • Samurai7779

    08.02.2019 - 12:19

    Evo skačem od sreće, zovem curu da igramo fortnite, zarađujem batine.

  • Pararera

    08.02.2019 - 17:59

    Ne. Zna se šta se radi na taj dan 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?