HCL.HR

Upoznajte Windsward, jednu od regija u Amazonovom MMO naslovu New World

Zoran Žalac 17.10.2018.   •   5 komentara


Tvrtka Amazon napokon je podijelila nekoliko detalja i kadrova iz svoje MMO igre New World koja je trenutno u fazi testiranja alpha verzije.

O Amazonovoj igri zvanoj New World do sada vjerojatno nismo pisali, ali postoji dobar razlog za to – igra je uglavnom obavijena velom tajne iako je ovih dana krenula u testiranje alpha verzije. Ukratko, radi se tu o MMO naslovu koji nas vodi na nepostojeći kontinent u 17. stoljeću. Ondje je preko dana sve idilično, ali po noći se pojavljuju neka nadnaravna bića.

U Amazonu vjeruju kako ovim naslovom mogu predstaviti nešto novo MMO žanru pa će igračima tako pustiti da sami grade većinu objekata i popunjavaju lokacije na mapi. To donekle olakšava posao onima koji dizajniraju taj svijet pa se mogu posvetiti njegovom uljepšavanju.

Na što mislimo pod tim uljepšavanjem provjerite u pregledu jedne od regija “novog svijeta”. Idućeg tjedna trebali bismo upoznati još jednu, a do kraja godine možda dobijemo i jasnu sliku kako bi New World u konačnici mogao funkcionirati.

Komentari (5)

  • vragec25cro

    17.10.2018 - 20:19

    Nice.Napokon neki novi mmo

  • Lucija

    18.10.2018 - 01:01

    Zna li se kakav će biti model plaćanja? Kao WoW (mjesečno + ekspanzije) ili više poput GW2 (free to play baza + ekspanzije)?

    • Mah

      @Lucija, 18.10.2018 - 21:24

      A nije GW2 bio kao normalna igra? Platiš jednom i to je to

    • Lucija

      @Mah, 19.10.2018 - 16:57

      Je, ali su odustali od tog modela i sad je originalni dio igre bez ekspanzija totalno free to play (WvW, PVP i PVE elementi)

  • edviiN

    18.10.2018 - 10:32

    Ova igra ima veliku nadu, bar mi se tako cini i citao sam par komentara i procitao sam da mogu bez problema na jednom serveru handle 500 od jedanput, i SOUND effects su stvarno za moje usi MELEM 😀
    Nadam se da ce bit nesto od ovog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?