HCL.HR

Već je dva milijuna vozača okusilo britanski asfalt u Forzi Horizon 4

Pero Mlinar 11.10.2018.   •   1 komentara


Svi bi se u dobrim autima provozali virtualnom Velikom Britanijom pa su tvorci Forze Horizon 4 zadovoljni jer se ona prodaje sasvim fino.

Trebalo je proći tek tjedan dana da bi tvorci Forze Horizon 4 bili dovoljno zadovoljni rezultatima njihove najnovije trkaće atrakcije da bi se njima pohvalili. Na portalu Xbox Wire tako je jutros osvanula objava da se u tom vrlo kratkom periodu cestama virtualne Velike Britanije provozalo preko dva milijuna vozača.

Ekipi iz Playground Gamesa ta statistika međutim nije bila dovoljna pa su osim broja vozača istaknuli još neke valjda impresivne statistike što se tiče Forze Horizon 4. Odnos između igrača i tog naslova je ovakav:

  • Odgledano je preko 4,6 milijuna sati gameplaya na različitim streaming servisima
  • Pređeno je više od 822,7  virtualnih milja
  • Otkriveno je preko 377,7 milijuna cesta
  • Dobro se živi u Forzi Horizon 4 – kupljeno je preko 4,1 milijuna nekretnina u kojima se parkiralo oko 74,4 milijuna vozila

Isto tako, kažu tvorci, Forza Horizon 4 trenutno je najbolje ocijenjena Xbox ekskluziva na Metacriticu. Možda bi bolje bilo reći Microsoftova ekskluziva, jer je igru zahvaljujući integraciji Xboxa One i Windowsa moguće zaigrati na PC-u.

Kako god da bilo, Forzom Horizon 4 nastavila se tradicija serijala Forze kao najprodavanijeg trkaćeg serijala na ovoj generaciji konzola. Osim što je igru moguće nabaviti u zasebnom digitalnom ili fizičkom izdanju, ona je postala dijelom Xbox Game Passa pa ju je na PC-u i Xboxu moguće zaigrati i tim putem.

Komentari (1)

  • Saren

    11.10.2018 - 21:21

    Cim bude sale kupujem. Nisam mu ni prethodnika odigrao jer cekam da se cijene ohlade.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?