HCL.HR

Vjerojatno su najavljene prve horor igre koje će biti dostupne uz PS Plus Extra pretplatu

Zoran Žalac 14.05.2022.   •   1 komentara


Poljski studio Bloober Team dogovorio je suradnju sa Sony Interactive Entertainmentom oko distribucije svojih igara na “novom sustavu distribucije”.

Još uvijek nije poznato koje će igre sadržavati pretplatnička kategorija PS Plus Extra, koja će biti lansirana sljedećeg mjeseca. To jest, znamo da će se među 400 naslova naći Returnal, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Death Stranding, God of War i Mortal Kombat 11. No, sada se pojavila informacija koja upućuje na još nekoliko naslova za PS Plus Extra ponudu.

Naime, poljski studio Bloober Team sa Sonyjem je dogovorio distribuciju odabranih igara na Sonyjevom “novom sustavu distribucije”. Tu se vjerojatno misli na spomenutu PS Plus Extra pretplatu, ali to u službenom priopćenju nije izričito naglašeno.

Igre Bloober Teama uglavnom su horor naslovi: The Medium, Blair Witch, Observer i Layers of Fear. Dobar dio tih naslova ranije je bio prisutan u sklopu pretplatničkog kataloga – ali za Game Pass na Xboxu i PC-ju.

Ekipa Bloobera trenutno surađuje s Konamijem na “poznatoj horor franšizi”. U prijevodu, rade na nečemu vezanom uz Silent Hill, a najava istoga još se čeka.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Duje0506

    14.05.2022 - 10:19

    Observer mi je na oku neko vrime. Moze. Eto jos jedne meni zanimljive na listi.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?