HCL.HR

Vodena ratnica Nilah stiže u League of Legends

Matej Brus 25.06.2022.   •   2 komentara


Najnovija šampionka u League of Legendsu bit će Nilah – veoma mobilni melee adc s puno trikova u svom rukavu.

Ni mjesec dana nije prošlo otkako je Bel’Veth stigla na Summoners Rift, a već je prikazan idući lik u League of Legendsu. Nilah kontrolira vodu pomoću svog biča koji je osvojila nakon svoje pobjede nad demonom sreće. Ona je ujedno i ponovni pokušaj Riota da napravi nešto novo, a to novo ovog puta je melee adc.

Nilahina pasivna moć ima dva dijela. Prvi povećava iskustvo koje ona i njezin najbliži suborac dobivaju nakon što ona utuče protivnika. Drugi dio povećava život i štit koji Nilah dobiva za mali postotak, a ako neki njen suborac vrati život dok je pored nje, ona će isto dobiti mali postotak toga.

Njezin prvi napad je zamah bičem koji napravi štetu u liniji ispred nje. Nakon toga Nilahin napad dobiva dodatni domet na nekoliko sekundi. S drugim se napadom Nilah sakriva u veo magle koji ju štiti od svih auto napada. Ako Nilah dodirne svog suborca on će isto biti obavijen maglom.

Nilahin treći napad je skok koji uvijek prođe istu distancu te ga može iskoristiti dva puta prije nego što ode na cooldown. I na kraju njezin ultimativni napad stvara krug oko nje koji radi štetu, zatim nakon nekoliko sekundi eksplodira te povlači sve zahvaćene protivnike u sredinu.

Sve se to čini jako zanimljivo, no hoće li Nilah biti uspješna ili ne vidjet ćemo kada stigne na live verziju 13. 7. ove godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • majstorodzanat

    25.06.2022 - 11:04

    Previše overpowered, sjebat če metu.

  • Darac83

    25.06.2022 - 20:38

    Pff, melee adc…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?