HCL.HR

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground vodi nas u taktičke pohode i na platformama nove generacije

Stjepan Fikter 29.08.2020.   •   0 komentara


Novi Warhammer bit će prva video igra smještena u Age of Sigmar okruženju u kojemu ćemo moći provoditi taktičke zamisli kroz dinamičku kampanju.

Ako se netko pitao hoćemo li imati više Warhammer igara iduće godine, odgovor je potvrdan. Focus Home Interactive nastavlja sa strateškim Warhammer naslovima pa tako u suradnji s razvojnim studijem Gasket Games pripremaju Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground. Ova strategija bit će dostupna od iduće godine za PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X te Nintendo Switch.

Ono po čemu se Storm Ground ističe je to što je prvi naslov smješten u visoko fantazijsko Age of Sigmar okruženje u kojemu besmrtni vitezovi jašu leteće zmajeve. Realno, nismo ništa manje ni očekivali. Žanrovski je riječ o strategiji na poteze, a same bitke bi trebale biti spektakularne i veoma brze.

Pohod kroz kampanju bit će nelinearan, a s pobjedama stižu nove nadogradnje, jedinice, oprema i vještine. Naravno, moći ćemo sami slagati naše odrede smrti, a taktičke vještine će se moći testirati i protiv drugih igrača u online 1v1 bitkama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?