HCL.HR

Warhammer: Vermintide 2 prodan je u pola milijuna primjeraka u manje od tjedan dana

Petra Rukav 12.03.2018.   •   2 komentara


Developer Fatshark se danas pohvalio kako je njegov nastavak uspješne kooperativne igre u svijetu Warhammera prodan u više od pola milijuna kopija samo nekoliko dana nakon izlaska.

Prošlog četvrtka, nezavisni švedski studio naziva Fatshark igračima diljem svijeta predstavio je Warhammer: Vermintide 2, nastavak kritički priznatog Warhammer: End Times – Vermintidea iz 2015. godine. Samo četiri dana kasnije developer se pohvalio kako je njegov novi naslov u tom vremenskom roku uspio zainteresirati više od pola milijuna ljudi.

Jednostavnije rečeno, Warhammer: Vermintide 2 je u roku od 96 sati prodan u pola milijuna primjeraka, za razliku od prethodnika koji je isti broj igrača prikupio tek šest mjeseci nakon izlaska. Možemo reći da je ovogodišnji nastavak, kojeg dosad objavljenje recenzije hvale za visoki standard kvalitete, postigao novu komercijalnu razinu.

„Ponosni smo i sretni što su igrači diljem svijeta prihvatili i zavoljeli Warhammer: Vermintide 2. Pola milijuna prodanih kopija je bio cilj kojeg smo željeli ostvariti, no nismo se nadali da će to biti u manje od tjedan dana nakon lansiranja igre“, izjavio je Martin Wahlund, direktor Fatsharka.

Komentari (2)

  • AaboOs

    13.03.2018 - 14:24

    Kontam da ću ovom dat šamsu… nije ni skupa i navodno nema novčanih transakcija.

  • xRedSheepx

    13.03.2018 - 17:11

    Kupio sam ju i iskreno nisam požalio. Jako zanimljiva u co-op , a i čak kada igraš sa botovima je sasvim ok , za čudo znaju kaj trebaju raditi. Misije su zanimljive i svaka je posebna na svoj način. Kaj se tiče matchmaking extra brzo se pronalazi grupa pa po meni je i to još jedna pozitivna stvar. Naravno ovo je tek početak sve, pa vjerujem da s vremenom budu dodali još puno dr stvari… zasad jako zadovoljan…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?