HCL.HR

Wasteland 3 je odgođen za 2020., možda ne i zadnji put

Zoran Žalac 13.06.2019.   •   1 komentara


Studio inXile Entertainment najavio je kako će neki igrači moći zaigrati Wasteland 3 još ove godine, no službeni izlazak pomaknut je na 2020.

Post-apokaliptična RPG igra Wasteland 3 najavljena je još 2016. godine i tada je bilo rečeno kako ju možemo očekivati krajem 2019. Trogodišnji ciklus razvoja trebao bi biti dovoljan za ovakvu igru, no čini se kako su apetiti proizvođača u međuvremenu porasli. Tek smo nedavno dobili novi prikaz igre na E3 sajmu, a tim povodom najavljeno je i da se izlazak iste pomiče na proljeće 2020. godine.

Doduše, Wasteland 3 moći će se zaigrati u osmom mjesecu ove godine. No, to će biti omogućeno samo igračima koji su razvoj igre potpomogli na crowdfunding platformi Fig. Oni će, naime, dobiti pristup alpha verziji igre, ako to budu željeli.

Predviđeno vrijeme izlaska, proljeće 2020., moglo bi se pokazati kao problem za ovu igru. U tom razdoblju očekuje se izlazak brojnih visokobudžetnih naslova kao što su Dying Light 2, Watch Dogs Legion, Final Fantasy 7 Remake, Cyberpunk 2077 i Marvel’s Avengers. Ne bi nas stoga čudilo da Wasteland 3 bude odgođen još koji put.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • SonOfZeus

    13.06.2019 - 23:03

    Onaj gameplay što su prikazali prije par godina izgleda daleko bolje od ovoga. Ostajem skeptičan.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?